Îl mai ţii minte pe Arsenium de la O-Zone? Se împăcase cu Dan Bălan, iar acum... "Nu e în regulă! Face nişte chestii care nu îmi plac, cred că iar n-o să mai vorbesc cu el"

După ani de zile în care a locuit în Rusia şi nu a mai venit în România, Arsenium s-a întors şi e pus pe treabă.

Autor: R.L.

Arsenium locuieşte de patru ani la Moscova împreună cu iubita lui, rusoaică. Artistul care a fpcut parte din trupa O-Zone formează un cuplu cu o tânără sexy şi foarte frumoasă.

"Îmi merge bine în Rusia. Stau de patru ani la Moscova.

Nu suntem împreună de mult. De vreo 4 ani, aşa. Ştia un pic de română, mai fusese pe aici.

Îmi place să trăiesc la Moscova pentru că am iubită şi carieră şi e super. Pot să zbor repede în orice direcţie", a povestit Arsenium la Teo Show.

Arsenium nu s-a ferit şi a recunoscut că între el şi fostul lui coleg de la O-Zone, Dan Bălan, au existat tensiuni, le-au depăşit pentru o perioadă, iar acum au apărut din nou.

"Cu Radu am vorbit nu demult. Recent. Cu Dan acum vreo lună. O perioadă lungă, vreo 13 ani, nu am mai vorbit cu Dan, după O-Zone. Apoi am început să vorbim un pic. Toată viaţa am fost dezamăgiţi. Acum nu e în regulă. Iar nu e în regulă. Dar nu vă zic, sunt secrete. După ultimele concerte împreună am crezut că ne vom împrieteni, că poate o să dureze, dar a început iar să facă el nişte lucruri interesante, care nu îmi plac mie şi cred ca iar nu vom mai vorbi vreo

câţiva ani. Cu Dan nu ai mai vorbit, Teo? Bine ai făcut!", a spus Arsenie Todiraş.

Sincer, cântăreţul din Republica Moldova a mărturisit şi care ar fi suma pentru care ar accepta să cânte iar în O-Zone, cu Dan Bălan. "M-aş întoarce în O-Zone pentru suma de 50.000 de euro! Hai 100.000 de persoană!".

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Carmen Adamescu a fost reţinută

Ce salariu uriaş are administratorul noului stadion al Pandurilor! Bărbatul îşi obligă angajată să-l spele pe picioare şi să-i facă pedichiura

Top 5 cele mai bune melodii de ascultat la sală

4 zodii fac compromisuri grave, ca să câștige bani sau să fie promovați. Berbecii își doresc atât de mult să fie promovați, încât vor lua o decizie neașteptată

Volodimir Zelenski VA FI ÎNLOCUIT! Undă de șoc în război. Nimeni nu se aștepta

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Românii care nu trebuie să achite facturile. Anunț de la Guvern

Doliu în sportul românesc! Un fost campion a fost găsit împușcat în cap, la Otopeni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies