Îl mai țineți minte pe Ghiță Ciobanul? A rămas fără bani! S-a trezit peste noapte cu conturile golite, iar banca refuză să-l despăgubească

Ghiță Ciobanu, vedeta unei campanii publicitare în urmă cu câțiva ani, a fost victima unui furt din contul unei bănci. Culmea, el se află în imposibilitatea de a-și recupera prejudiciul.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Ghiță Ciobanul s-a trezit cu conturile golite după ce două angajate ale băncii cu care lucra au extras abuziv circa 700.000 lei din banii clienților. Ghiță a avut o pagubă de ”doar” 4.000 lei, însă culmea e că acesta nu și-a putut recupera paguba deși infractoarele au recunoscut furtul și au primit o condamnare la închisoare cu suspendare.

fara descriere

Frauda a fost descoperită în 2013, atunci când DIICOT-ul a demarat ancheta în cazul dispariției fără urmă a sumei de 763.013 lei din conturile clienților unei bănci. În urma investigației s-a aflat că două angajate, una ofițer de cont și alta casier au operat fără drept în conturi și au ”topit” banii clienților. În urma scandalului, banca a achitat pagubele pentru majoritatea clienților mai puțin 17 oieri din comuna Jina, printre care și Ghoerghe Dănulețiu, alias Ghiță Ciobanul.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Cum a câștigat banca procesul cu Ghiță Ciobanul?

fara descriere

Anul trecut, Ghiță și consătenii lui au acționat în instanță banca solicitând restituirea sumelor care au dispărut din conturi. Culmea e că judecătorii au dat dreptate băncii și i-au lăsat pe păgubiți cu buza umflată.

Citeste si: Petre Daea a cheltuit o avere pe studiile de la Paris ale fiicei sale! Vezi câţi bani a scos din buzunar ministrul Agriculturii pentru Dana!

Citeste si: Ghiţă Ciobanul ameninţă cu greva foamei în faţa Ministerului Agriculturii! Din vedetă TV, cel mai cunoscut oier din ţară, tratat ca un infractor de oficialii de la Bucureşti | VIDEO

Citeste si: Ghita Ciobanu, umilit de autoritati, dupa ce a fost sa se intalneasca cu DNA si OLAF! Au venit cu "un adevarat comando"

Cum a reușit banca să câștige procesul cu păgubiții? Ei bine, avocații instituției au adoptat o strategie inteligentă. Ei au invocat faptul că banca însăși s-a declarat păgubită în relația cu propriile angajate, deci în nici un caz nu poate fi indicată drept co-autor la infracțiunea comisă de acestea. Ciobanii au făcut însă apel iar procesul va fi reluat.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate