Il recunosti? Cine este artistul super cunoscut din fotografia in care avea vreo 16 ani?

A devenit cunoscut datorita trupei din care a facut parte, insa are un succes nebun si de cand s-a lansat solo. Este unul dintre cantaretii romani foarte iubiti de public, are simtul umorului si o energie debordanta.

Distribuie pe:

fara descriereIn imagine apare alaturi de Florin Ghimpu, actorul care i-a luat locul lui Virgil Iantu la "Copiii spun lucruri trasnite".

Este imposibil sa nu il fi recunoscut pe CRBL.

"Noi continuam cu concertele, aveam mai multe piese compuse, aveam dansatori, mai întâi colegi de liceu, după care ne-am dat seama că trebuie să apelam la dansatori cu experienţă. Şi aşa am ajuns la partenerii noştri de spectacole locale, trupa de dans de la Palatul Copiilor din Piteşti, al cărei lider era nimeni altul decât Edi Andreianu aka CRBL, un om deosebit. Colaborarea cu el şi trupa lui a fost foarte frumoasă, el facea coregrafia pentru toate piesele pe care le cântam în concerte. Am străbătut împreună ţara de la Piteşti la Oneşti, de la Târgu Jiu la Zalău, Ploieşti şi, bineînţeles, Bucureşti. Pe lângă experienţele plăcute trăite pe scenă, nu am cum să uit distracţia aferentă fiecarei deplasări, Edi fiind un partener perfect de glume şi petreceri”, si-a adus aminte Florin Ghimpu despre perioada in care activa in trupa 4U, la 17 ani.

sursa foto: nefiltrat.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate