Ilan Laufer, declaratie socanta despre fosta sotie a lui Jorge: "Alina sta cu mine pentru bani"

Alina Craciun, fosta sotie a lui Jorge, si Ilan Laufer, prieten al acestuia, traiesc o frumoasa poveste de dragoste.

Distribuie pe:

fara descriereIntrebat la Acasa TV daca pune la suflet zvonurile conform carora Alina ar sta cu el pentru bani, Ilan a marturisit: "Da, Alina sta cu mine pentru bani. Eu inteleg lucrul asta foarte bine, dar o iubesc oricum".

"Cand am inceput noi relatia nu se punea problema de bani. Eram prieteni. Nu imi facea cadouri, eram ca doi prieteni iar banii nu au contat. Ilan are o putere si o determinare exceptionale. Daca maine ramane fara bani, o ia de la capat si ii face din nou. Am invatat multe de la el mai ales pe parte de business", l-a completat Alina.

fara descriereOmul de afaceri o trateaza pe fetita pe care o are Alina cu Jorge ca si cum ar fi propriul sau copil, iar cea mai mare dorinta a noului cuplu este sa aiba inca unul. "Imi doresc sa avem cat mai repede un copil si la cati copii o sa avem, sunt sigur ca o sa fie si fete si baieti", a marturisit Ilan.

In ceea ce priveste relatia pe care o are cu Jorge, Laufer a spus ca acesta este cat se poate de normala: "Trebuie sa invatam sa traim impreuna pentru o buna perioada de timp!".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate