Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat în urmă cu doi ani! Primele declarații despre despărțire: „Nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim”

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat în urmă cu doi ani, dar s-a aflat abia acum. Cei doi foști soți au confirmat despărțirea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

După ce în presă au apărut zvonuri conform cărora Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc nu ar mai forma un cuplu, ei au dat cărțile pe față. După opt ani de mariaj, ei au divorțat discret, în urmă cu doi ani.

De dragul poveștii frumoase pe care au trăit-o, dar și de dragul celor doi copii pe care îi au împreună, Ileaza Lazariuc și Ion Ion Țiriac au rămas în relații foarte bune.

„Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum doi ani. Nu exisă secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și de discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri, fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate. Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și părinții a doi copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta este singura noastră declarație cu acest subiect. Vă mulțumim pentru înțelegere”, este declarația celdoi doi foști soți.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Ce spun apropiații despre divorțul dintre Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac

„Ileana și Alexandru nu mai sunt împreună de peste un an. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viață, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relația și au decis de comun acord să divorțeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulți și acesta a fost pactul: discreție totală, dovadă că doar apropiații știau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viață de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejați, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuțiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar așa e viața”, a declarat o persoană din apropierea celebrului cuplu pentru Click!.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate