Ileana Şipoteanu a fost cerută în căsătorie de un preot de 58 de ani, la 2 ani de când e văduvă: „Mitică mi-a apărut în vis și mi-a zis „Tot zurlie ai rămas”! Doamne-ajută!”

Amicii cântăreţei au aflat că Ileana Şipoteanu a fost cerută în căsătorie de un preot.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că Ileana Şipoteanu a fost cerută în căsătorie de un preot. Cântăreaţa a rămas văduvă în iulie 2017, atunci când a decedat soţul ei, compozitorul Dumitru Lupu, la 65 de ani. “Cum să accept cererea în căsătorie a unui preot (mă rog, a mamei lui) văduv și el săracu', cînd eu de-abia am învățat să merg pe chestia asta? Cum ar fi să ....dar mi-ar plăcea să mi se spună - sărut-mîna, coană Preoteasă! Ce mai faceți, sunteți bine?”, a postat Şipoteanu.

Citeste si: Anca Țurcașiu a fost la mare cu soțul: ”Pescărușul meu iubit!” FOTO

Citeste si: O celebră cântăreaţă a fost amendată de Poliţie cu o sumă uriaşă! Ilenei Şipoteanu i s-a făcut rău şi s-a dus la medic!

Citeste si: Ileana Şipoteanu o ironizează pe Anca Ţurcaşiu: ”Sufăr puţin pentru text şi pentru că nu a spus cine cântă piesa în original. Dar ce, ne luăm din asta?”

Ileana Şipoteanu a fost cerută în căsătorie de un preot: „Îmi place și coliva, rău!" 

„Îmi place și coliva, rău! O să-mi întreb prietenele prezbitere de pe facebook cum ar fi , dac-ar fi... Nu mă invidiați, poate fi PERICULOS!”, a mai scris cântăreaţa. “Dacă vă place bărbatul...lăsați la o parte preoția, asta e alta discuţie...Deci, dacă vă place bărbatul, acceptaţi”, a sfătuit-o o admiratoare. “Nici nu-l cunosc...Atenție ! Eu nu l-am cunoscut încă! Și sincer, nu aș vrea un Dumnezeu!”, a răspuns Şipoteanu. (vezi cum şi-a pierdut portofelul Ileana Şipoteanu)

Ileana Şipoteanu a fost cerută în căsătorie de un preot: "Bine că ne-ați luminat" 

S-a aflat că Ileana Şipoteanu a fost cerută în căsătorie de un preot. “Preotul vaduv NU are voie să se căsătorească după canoanele bisericii, mai cu seamă daca are o vârstă... Cu dezlegarea episcopului se poate recasatori daca e tânăr cu copiii mici si daca e vorba de divorț sa nu fie el cauza...”, a lămurit-o un alt preot. „Săru' mîna, Părinte ! Bine că ne-ați luminat. Am înțeles că are 58 de ani.”, a răspuns Şipoteanu, care a mărturisit că l-a visat pe soţul decedat: “Și Mitică mi-a apărut în vis și mi-a zis - Tot zurlie ai rămas ! Doamne-ajută!”.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate