Ileana Sterp, despre cel mai mare regret pe care îl are față de Culiță Sterp: „Mi-am dat seama zilele acestea”

Tânăra a povestit pe rețelele de socializare cum s-a schimbat relația ei cu artistul, dar și cu ceilalți frați.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Familia lui Culiță Sterp este fără dar și poate una dintre cele mai apreciate și urmărite din showbiz-ul autohton. Sunt uniți și mereu alături unul de celălalt în cele mai importante momente. Totuși, Ileana Sterp a realizat zilele acestea că ceva s-a schimbat în relația acestora și că regretă enorm că nu mai pot fi la fel ca înainte.

Sora lui Culiță Sterp a postat pe rețelele de socializare un mesaj absolut emoționant despre ea și frații ei. Iată ce le-a dezvăluit internauților! 

Ileana Sterp, dezvăluiri despre copilăria alături de Culiță și restul fraților: „Ne mai băteam, ne certam”

Sora lui Culiță Sterp este foarte activă pe rețelele de socializare și mereu în contact cu urmăritorii de pe Instagram. Este gata tot timpul să le satisfacă cele mai mari curiozități despre ea și să le povestească detalii incredibile despre viața ei personală. 

Ileana și Culiță Sterp

Imaginea postată de Ileana Sterp pe rețelele de socializare 

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Ileana Sterp a dat din casă! Mama Geta nu l-a plăcut pe Daniel: ”Clar nu i-a convenit nici ei”. Motivul este incredibil

În urmă cu doar câteva ore, aceasta a postat o imagine alături de celebrul artist, dar și de sora lor, Geta Sterp.

Ileana a simțit nevoia să se destăinuie pe rețelele de socializare și să facă o mărturisire, aceea că a realizat că se vede tot mai rar cu frații ei. Mai mult, aceasta a povestit că își amintește cu dor de fiecare zi în care ea și frații ei erau doar niște copii și se jucau împreună pe afară. Acum, toți au alte familii, iar revederile sunt tot mai rare, însă pline de emoție și dor. 

„Zilele acestea mi-am dat seama că tot mai rar ne întâlnim toți frații laolaltă.
Cu @getasterp mă văd cel mai des, ea vine mai mereu în vizită, însă cu băieții mai rar.

Citeste si: Tatăl lui Culiță sterp a fost arestat, pe vremea când Mama Geta era însărcinată! Mărturisiri dureroase despre perioada petrecută singură, cu trei copii mici: ”Nu era zi în care să nu plâng”


Mi-e tare dor de copilărie, când ne mai băteam, ne certam, dar tot noi ne împăcam repede, ne iubeam și ne ajutam unul pe altul la fel cum facem și acum.

Vă iubesc! 🤍”, a scris Ileana Sterp pe rețelele de socializare. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies