Ileana Sterp rupe tăcerea, după nunta Getuței: „Noi nu suntem familia perfectă”. Dezvăluirile ei au luat pe toată lumea prin surprindere

La scurt timp după nunta Getuței, Ileana Sterp a făcut o serie de declarații despre familia sa. Ce a putut spune?!

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Ileana Sterp este iubită de mulți români, iar tânăra a intrat în sufletele fanilor ei prin prisma carismei, dar și a sincerității de care a dat dovadă mereu.

La doar câteva zile după nunta Getuței, Ileana Sterp a venit cu o serie de declarații, mulțumindu-le în primă fază urmăritorilor ei pentru admirația pe care o au pentru familia sa.

Tânăra a explicat că familia sa nu este una perfectă, dar toți membrii sunt transparenți și sinceri, fapt prin care crede că au ajuns să fie astfel în sufletele tuturor românilor.

Citeste si: „Stați aproape” Mama Geta a dezvăluit data când se va însura Iancu Sterp. Tânărul are planuri mari alături de Denisa Coțolan

„Mi-am dat seama astăzi de un lucru, de fapt, nu astăzi mi-am dat seama, dar astăzi vreau să vi-l zic și vouă și anume de faptul că majoritatea dintre voi îmi scrieți mereu că suntem familia perfectă. Vă mulțumesc din toată inima și sunt foarte recunoscătoare pentru comunitatea mea de pe Instagram, dar voiam să zic că noi nu suntem familia perfectă și cred că tocmai imperfecțiunea asta, eu așa o numesc, și faptul că noi suntem atât de transparenți, naturali, apărem în orice ipostază fără să ne fie jenă, cred că voi asta iubiți la noi, de fapt, nu faptul că noi suntem familia perfectă, pentru că nu suntem.

Da, într-adevăr, se caută perfecțiunea și cred că noi nefăcând treaba asta am ajuns la inimile voastre. Avem și noi multe defecte, facem greșeli, suntem oameni la fel ca voi”, a mărturisit Ileana Sterp pe rețelele de socializare.

Citeste si: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru- kfetele.ro

Citeste si: Vestea cruntă despre VIOREL Lis! Din păcate, e adevărat. Oana Lis a confirmat- bzi.ro

Ileana Sterp rupe tăcerea, după nunta Getuței: „Noi nu suntem familia perfectă”. Dezvăluirile ei au luat pe toată lumea prin surprindere

Ileana Sterp

Geta Sterp s-a căsătorit în urmă cu câteva zile

A fost nuntă mare în familia Sterp în urmă cu doar câteva zile, mai precis pe data de 2 octombrie, atunci când Getuța și alesul inimii ei, Sebastian, și-au unit destinele atât civil, cât și religios.

Citeste si: Iancu Sterp s-a lăudat cu iubita lui pe rețelele de socializare. Cum îl răsfață Denisa Coțolan atunci când rămân singuri? „Am cea mai harnică iubire de pe planetă”

De asemenea, nași de cununie celor doi tineri însurăței le-au fost chiar Ileana Sterp și soțul ei.

Petrecerea a fost un real succes, iat toți invitații s-au distrat pe cinste. Totodată, un lucru care a fost remarcat de fani a fost acela că, Beni, fiul de suflet al familiei Sterp, a lipsit de la fericitul eveniment, motiv pentru care mama Geta a dorit să lămurească situația și să spună exact de ce a absentat adolescentul de la nunta Getei.

„Pe Beni, Getuța l-a invitat la nunta, însă a zis că nu are costum. Nu am dat de el că nu am umblat toată ziua după el că am avut atâta treaba.Dar o să îi ducem, cu siguranță, prăjituri și mâncare, ce rămâne pe aici. De toate o să-i ducem.”,  a declarat mama Geta.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Aza Gabriela se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit artista și care este starea ei acum? „Îmi este frică să nu mă apuce crizele”

Mădălina Crețan, primul interviu după moartea lui Nosfe. Ce planuri de viitor aveau cei doi? „Ne doream foarte mult să…”

"Era normal să îmi vină rândul". Daniela Gyorfi face lumină după ce s-a scris că s-a judecat pe un teren lăsat moștenire de mama sa. Artista a explicat tot | EXCLUSIV

A venit timpul ca 5 zodii să nu mai facă concesii și să pună piciorul în prag

Vladimir Putin a dat vestea personal! Anunț la nivel mondial: Arma nucleară...

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Cât mai durează coșmarul șoferilor pe Valea Prahovei. Prima licărire de speranță

Eroul Portugaliei, Goncalo Ramos, după tripla contra Elveției. Ce spune despre Cristiano Ronaldo: ”A vorbit cu mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies