Stiri

Ilie Balaci a murit! Acesta e viciul care l-a doborât pe Ilie Balaci? Fostul mare fotbalist, care fuma şi trei pachete de ţigări pe zi, a refuzat o vilă de 2,5 milioane de euro ca să se lase de fumat!

Se pare că viciul care l-a doborât pe Ilie Balaci a fost consumul exagerat de ţigări.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E posibil ca viciul care l-a doborât pe Ilie Balaci să fie fumatul. Legendarul fotbalist, care a decdat duminică, la 62 de ani, în urma unui atac cerebral, fuma foarte mult. Întrebat când s-a apucat de fumat, Balaci a mărturisit că a făcut-o la 18 ani. „Când am câştigat primul campionat. În 1973-1974”, a spus Balaci pentru Adevărul. (vezi ce avere avea Ilie Balaci)

Viciul care l-a doborât pe Ilie Balaci. Fuma şi în zilele de meci

Chestionat dacă a fumat constant, Balaci a dezvăluit: “Şi două, şi trei pachete pe zi. Şi când jucam, şi când nu jucam şi înainte de meci”. El a spus că a fumat şi înaintea partidei cu Italia, din 1983. “Meciul a fost seara, cred că am fumat cel puţin un pachet!”, a spus Ilie. Întrebat dacă fumatul i-a afectat cariera sportivă, Balaci a răspuns: “Asta puteţi să o spuneţi voi, care m-aţi văzut jucând”.

Viciul care l-a doborât pe Ilie Balaci: “Toată lumea mai bea şi mai fumează"

“Toată lumea mai bea şi mai fumează. Şmecheria e să ştii când să o faci. Johan Cruyff, şi nu o spun eu, o spunea Pişti Kovaci, fuma pe zi două pachete de ţigări fără filtru şi bea o sticlă de whiskey. Dar, să vă întreb ceva. Arăt a om de 58 de ani? Şi gândiţi-vă că nu am făcut rabat de la absolut nimic. Dar n-am fost băutor, cum zice lumea. Dacă ne aşezăm acuma, până mâine dimineaţă, nu pot să beau mai mult de două sticle de vin.”, a mai spus Balaci.

Viciul care l-a doborât pe Ilie Balaci: “Ilie, te rog eu să te laşi de fumat"

Se pare că viciul care l-a doborât pe Ilie Balaci a fost fumatul excesiv. Presa a relatat că amicul său, Nicu Gheară, i-ar fi oferit lui Ilie o vilă la Palma de Mallorca, evaluată la 2,5 milioane de euro, dacă se va lăsa de fumat. “Ilie, te rog eu să te laşi de fumat. Uite, ca să ai o miză pe măsură, eu îţi ofer o vilă la Palma de Mallorca dacă nu mai fumezi până la sfârşitul anului. Îţi dau cheile de la ea şi facem acte de proprietate pe ea. Dar punem o clauză în contract cum că din moment ce ai pus ţigară din nou în gură, actul devine nul", i-ar fi transmis Nicu Gheară, în luna decembrie a anului 2011. „În primă fază, Ilie Balaci a acceptat înţelegerea, dar n-a putut rezista tentaţiei de a fuma mai mult de două zile, astfel că vila evaluată la aproximativ 2.5 milioane de euro a rămas în proprietatea lui Nicu Gheară”, a dezvăluit Pro Sport.
 

Galerie foto