Stiri

Ilie Balaci a murit! Reacţia sfâşietoare a lui Cristi Minculescu: „Te duseşi, dulce minune...!” Cei doi erau prieteni de peste 30 de ani!

Fanii au văzut reacţia sfâşietoare a lui Cristi Minculescu, unul dintre cei ami buni prieteni ai lui Ilie Balaci.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Ilie Balaci a murit! Reacţia sfâşietoare a lui Cristi Minculescu: „Te duseşi, dulce minune...!” Cei doi erau prieteni de peste 30 de ani!icon photo

Oamenii au fost impresionaţi de reacţia sfâşietoare a lui Cristi Minculescu, solistul legendarei trupe Iris, după decesul lui Ilie Balaci, care a murit în această dimineaţă, la 62 de ani. “Te duseşi, dulce minune... te chemară îngerii la ei... Te voi iubi mereu!!!”, a postat Minculescu, care a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Balaci, cei doi fiind amici de peste 30 de ani. (vezi ce avere avea Ilie Balaci)

„Este cel mai mare, al tuturor românilor, din toate timpurile până acum, şi nu numai, în primul rând pentru că putea să joace pe orice post. Chiar şi portar. Şi ar fi făcut-o foarte bine. El a jucat mai puţin pentru rezultat. A jucat pentru spectacol, şi asta contează cel mai mult. Ca om, în particular este o poezie, o poveste. Nu poate fi descris în câteva cuvinte.”, a spus, la un moment dat, Minculescu.

Ilie Balaci a murit! Reacţia sfâşietoare a lui Cristi Minculescu: „Te duseşi, dulce minune...!” Cei doi erau prieteni de peste 30 de ani!

A venit reacţia sfâşietoare a lui Cristi Minculescu, care a avut o relaţie specială cu Balaci. „El a spus foarte bine, şi subscriem toţi oltenii, că dacă în fotbalul românesc au fost regi, împăraţi, diamante, briliante, tot ce vreţi dumneavoastră, şi alte pietre preţioase... minuni sunt şapte. În afara sportului. Ilie a fost şi rămâne a opta. Cariera i s-a încheiat cumplit, nici nu vreau să accentuez momentul ăla de la Baia Mare. Nu ştim ce ar fi fost după aceea. Rămânem cu un regret enorm că nu a participat la nici un turneu final", a declarat Minculescu într-un interviu. 

 
Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţicon video

Titlu secțiune

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunalicon photo

Stiri

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunal

Cristian Pomohaci mai are de aşteptat până când va afla ce pedeapsă va primi pentru evaziune fiscală, faptă pe care a recunoscut-o în urmă cu o lună.

Titlu secțiune