Ilie Balaci a murit! Reacţia sfâşietoare a lui Cristi Minculescu: „Te duseşi, dulce minune...!” Cei doi erau prieteni de peste 30 de ani!

Fanii au văzut reacţia sfâşietoare a lui Cristi Minculescu, unul dintre cei ami buni prieteni ai lui Ilie Balaci.

Autor: Matei Vaihan

Oamenii au fost impresionaţi de reacţia sfâşietoare a lui Cristi Minculescu, solistul legendarei trupe Iris, după decesul lui Ilie Balaci, care a murit în această dimineaţă, la 62 de ani. “Te duseşi, dulce minune... te chemară îngerii la ei... Te voi iubi mereu!!!”, a postat Minculescu, care a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Balaci, cei doi fiind amici de peste 30 de ani.

( vezi ce avere avea Ilie Balaci)

„Este cel mai mare, al tuturor românilor, din toate timpurile până acum, şi nu numai, în primul rând pentru că putea să joace pe orice post. Chiar şi portar. Şi ar fi făcut-o foarte bine. El a jucat mai puţin pentru rezultat. A jucat pentru spectacol, şi asta contează cel mai mult. Ca om, în particular este o poezie, o poveste. Nu poate fi descris în câteva cuvinte.”, a spus, la un moment dat, Minculescu.

A venit reacţia sfâşietoare a lui Cristi Minculescu, care a avut o relaţie specială cu Balaci. „El a spus foarte bine, şi subscriem toţi oltenii, că dacă în fotbalul românesc au fost regi, împăraţi, diamante, briliante, tot ce vreţi dumneavoastră, şi alte pietre preţioase...

minuni sunt şapte. În afara sportului. Ilie a fost şi rămâne a opta. Cariera i s-a încheiat cumplit, nici nu vreau să accentuez momentul ăla de la Baia Mare. Nu ştim ce ar fi fost după aceea. Rămânem cu un regret enorm că nu a participat la nici un turneu final", a declarat Minculescu într-un interviu. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Transformarea socanta a lui Cristi Minculescu! Cum arata in aceste momente artistul la noua ani de la transplantul de ficat! Toti se intreaba ce se intampla cu el! VIDEO EXCLUSIV

Cristi Minculescu sare la gatul celui care i-a luat numele Iris! Solistul il ataca pe Nelu Dumitrescu, fondatorul trupei: “Un decrepit se crede curatorul marcii”

Cristi Minculescu nu mai are dreptul sa foloseasca numele Iris! El si colegii sai au pierdut definitiv procesul cu Nelu Dumitrescu! | EXCLUSIV

Horoscop 10 Aprilie 2021: astazi, Capricornul va trece peste piedici

Cel mai mare potop de bani din istorie! Ce urmează să se întâmple în America este cu adevărat fără precedent

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Dezvăluiri-bombă despre AstraZeneca. Ce se ascunde în spatele utimelor decizii privind vârsta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies