Stiri

Ilie Balaci ar fi murit din cauza unei erori medicale? Fostul fotbalist a fost la medic, cu câteva zile înainte să moară

Ilie Balaci a făcut o vizită medicului, cu câteva zile înainte ca acesta să nu mai fie printre noi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Ilie Balaci ar fi murit din cauza unei erori medicale? Fostul fotbalist a fost la medic, cu câteva zile înainte să moarăicon photo

Fostul fotbalist Ilie Balaci a făcut o vizită medicului, cu câteva zile înainte ca acesta să moară. ”Minunea Blondă” a fost la medic pentru că avea probleme respiratorii. Medicul i-ar fi prescris fostului fotbalist o reţetă contra unei alergii, povesteşte ziaruldecraiova.ro.

Din păcate, duminică dimineaţa fostul fotbalist Ilie Balaci a murit, după ce a intrat în stop cardio respirator. Bărbatul nu a putut fi intubat de către medicii de pe ambulanţă, deoarece avea căile aeriene mult prea inflamate.

Ilie Balaci a murit la 62 de ani. Legendarul fotbalist al Universităţii Craiova a suferit în această dimineaţă un stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat minute bune, însă, marele fost fotbalist nu a răspuns la stimuli. 15 ani a durat cariera de jucător a lui Ilie Balaci. 12 din aceşti 15 ani au fost petrecuţi la Universitatea Craiova, club pentru care a jucat în mai mult de 300 de meciuri oficiale şi cu care a câştigat şapte trofee.

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune