Ilie Balaci ar fi murit din cauza unei erori medicale? Fostul fotbalist a fost la medic, cu câteva zile înainte să moară

Ilie Balaci a făcut o vizită medicului, cu câteva zile înainte ca acesta să nu mai fie printre noi.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere
Fostul fotbalist Ilie Balaci a făcut o vizită medicului, cu câteva zile înainte ca acesta să moară. ”Minunea Blondă” a fost la medic pentru că avea probleme respiratorii. Medicul i-ar fi prescris fostului fotbalist o reţetă contra unei alergii, povesteşte ziaruldecraiova.ro.

Din păcate, duminică dimineaţa fostul fotbalist Ilie Balaci a murit, după ce a intrat în stop cardio respirator. Bărbatul nu a putut fi intubat de către medicii de pe ambulanţă, deoarece avea căile aeriene mult prea inflamate.

Ilie Balaci a murit la 62 de ani. Legendarul fotbalist al Universităţii Craiova a suferit în această dimineaţă un stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat minute bune, însă, marele fost fotbalist nu a răspuns la stimuli. 15 ani a durat cariera de jucător a lui Ilie Balaci. 12 din aceşti 15 ani au fost petrecuţi la Universitatea Craiova, club pentru care a jucat în mai mult de 300 de meciuri oficiale şi cu care a câştigat şapte trofee.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate