Ilie Balaci ar fi murit din cauza unei erori medicale? Fostul fotbalist a fost la medic, cu câteva zile înainte să moară

Ilie Balaci a făcut o vizită medicului, cu câteva zile înainte ca acesta să nu mai fie printre noi.

Autor: A.V.


Fostul fotbalist Ilie Balaci a făcut o vizită medicului, cu câteva zile înainte ca acesta să moară. ”Minunea Blondă” a fost la medic pentru că avea probleme respiratorii. Medicul i-ar fi prescris fostului fotbalist o reţetă contra unei alergii, povesteşte ziaruldecraiova.ro.

Din păcate, duminică dimineaţa fostul fotbalist Ilie Balaci a murit, după ce a intrat în stop cardio respirator. Bărbatul nu a putut fi intubat de către medicii de pe ambulanţă, deoarece avea căile aeriene mult prea inflamate.

Ilie Balaci a murit la 62 de ani. Legendarul fotbalist al Universităţii Craiova a suferit în această dimineaţă un stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat minute bune, însă, marele fost fotbalist nu a răspuns la stimuli. 15 ani a durat cariera de jucător a lui Ilie Balaci. 12 din aceşti 15 ani au fost petrecuţi la Universitatea Craiova, club pentru care a jucat în mai mult de 300 de meciuri oficiale şi cu care a câştigat şapte trofee.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 21 octombrie. Meciul pentru vilă s-a încheiat! Războinicii au câştigat vila!

Exatlon 21 octombrie. Tensiuni de nedescris în competiţia Exatlon! Giani Kiriţă şi Alin Andronic s-au îmbrâncit

Povestea sfâşietoare a medicului care a murit când a intrat de gardă la spital! Cosana Claiciu a lăsat în urmă râuri de lacrimi

Horoscop 10 Aprilie 2021: astazi, Capricornul va trece peste piedici

Cel mai mare potop de bani din istorie! Ce urmează să se întâmple în America este cu adevărat fără precedent

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Ce s-a descoperit în laboratoarele din Wuhan. O altă veste care ne înspăimântă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies