Ilie Năstase, actor în cel mai nou videoclip semnat Adriana Antoni

“A zis tata către mine” este cel mai nou single semnat Adriana Antoni. O piesă de folclor, prezentă pe „Iubire”, noul album al artistei, pentru care marele tenismen girează cu propria-i prezenţă în videoclip.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMesajul piesei se potriveşte oricărei vârste, atât copiii, cât şi părinţii şi bunicii regăsindu-se în versurile care te întorc la ideea de familie, de continuitate, de respect: „A zis tata către mine/ Ai îmbătrânit copile/ Acum este rândul tău/ Să faci treabă în locul meu”.

fara descriere kalooga_36441" Am avut deosebita onoare ca marele tenismen să accepte să intrepreteze în videoclipul meu rolul tatălui. Clipul s-a fimat chiar acasă la Ilie Năstase. În doar câteva ore, am trăit o experienţă de neuitat, am descoperit un om cu adevărat excepţional, care-şi merită statutul de legendă vie. M-a emoţionat căldura lui, e un om deschis, modest, pus mereu pe şotii, foarte spiritual. Am avut senzaţia că lucrez cu un actor veritabil, aşa de bine s-a descurcat la fimări”, declară artista. Iar Ilie Năstase crede în valorile pe care le transmite cântecul – „Noi nu putem decât să sperăm ca ai noştri copii să ne ducă numele mai departe cu demnitate! Orice părinte îşi doreşte asta”, declară fostul sportiv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate