Vedete

Ilie Nastase aduce acuzatii grave politistilor care l-au prins beat la volan. "M-a tras unul din masina, m-a dat cu fata de asfalt"

Ilie Nastase aduce acuzatii grave politistilor care l-au prins beat la volan si crede ca cineva a dorit sa iasa scandalul. Iata ce a declarat sportivul!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Ilie Nastase aduce acuzatii grave politistilor care l-au prins beat la volan. "M-a tras unul din masina, m-a dat cu fata de asfalt"icon photo

Ilie Nastase a fost prins baut la volan, a injurat si scuipat politistii pentru ca mai apoi sa fie surprins trecand pe culoarea rosie a semaforului. Fostul tenismen sustine ca scandalul ar fi fost dorit si nu isi explica de unde stiau jurnalistii de bravura lui.

"Cred ca si-au dorit acest scandal. Cand am ajuns la Udriste, erau vreo 2000 de jurnalisti. De unde stiau? Cine i-a anuntat? Deci politistii...pardon, militienii, stiau.", a spus Ilie Nastase, potrivit spynews.ro.

Fostul tenismen sustine si ca a fost dat cu capul de asfalt de catre unul dintre politistii care l-au oprit, iar altul ar fi sarit cu picioarele pe el.

"Eu am iesit din Parcul Herastrau si m-au oprit imediat. M-au intrebat daca am baut si le-am spus ca da. Ca am baut trei beri. Si nu m-au crezut. M-a tras unul din masina, m-a dat cu fata de asfalt, altul a sarit cu picioarele pe mine si mi-a pus catusele. Astia sunt dusi”, a mai declarat Ilie Nastase.

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune