Ilie Năstase așteaptă cu nerăbdare surpriza pentru ziua lui de la Ioana! „Aștept cadourile de la soție în seara asta.” Care este atmosfera în relație după împăcare

Ilie Năstase își serbează ziua de naștere doar cu soția lui. Cei doi s-au împăcat recent.

Ioana și Ilie Năstase
Ioana și Ilie Năstase [Sursa foto: Facebook ]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Ilie Năstase a împlinit 75 de ani, iar pentru prima dată și-a dorit ca de ziua sa onimastică să-i fie alături doar Ioana. Cei doi au trecut recent printr-o perioadă de cumpănă a relației.

În urmă cu mai multe luni, bruneta a sunat la poliție pentru a scăpa din mâinile fostului tenismen, iar mai apoi a depus actele pentru divorț. În cele din urmă cei doi au ajuns la sentimente mai bune, iar Ioana a renunțat la proces. Acum, cei doi își continuă povestea de dragoste și pare că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. 

Ilie Năsase a vrut să-și sărbătorească ziua doar alături de soție! Ce cadou își dorește de la Ioana 

Fostul sportiv și partenera lui de viață au plecat singuri la mare, în Costinești, într-un hotel luxos. Totuși, înainte de plecare, deși era ziua lui, Ioana Năstase nu l-a „iertat” pe soțul ei și l-a pus la treabă încă de la primele ore ale dimineții. Astfel, Ilie a trebuit să-și facă singur patul, iar mai apoi să facă curat. Totuși, fostul tenismen se laudă că urmează să-și primească și cadoul de la frumoasa și tânăra lui soție.

Mai exact, Ilie Năstase abia așteaptă să se lasă seaa pentru ca Ioana să-i facă o surpriză. 

Citeste si: Ilie Năstase a fost căsătorit de cinci ori. Cu ce femei celebre s-a iubit fostul tenismen român și care este relația pe care o regretă: "Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta"

„S-a sculat devreme. Seara mi-a spus că e ziua mea și nu trebuie să fac nimic, dar tot m-a pus să fac patul, să fac curat.... Cadourile le primesc mai

târziu. Nu prea primesc cadouri, dar de la soție le primesc și le aștept în seara asta”, a declarat fostul tenismen la un post de televiziune. 

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Ioana și Ilie Năstase
Ioana și Ilie Năstase [Sursa foto: Facebook ]

Ilie Năstase: „ Împăcarea e mai dulce”

Fostul tenismen spune că împăcarea a fost una frumoasă. Ilie a explicat că și-a schimbat total comportamentul față de Ioana și asta a făcut-o să renunțe la divorț, iar acum lucrurile între ei sunt doar lapte și miere. 

Citeste si: Ilie Năstase, primele declarații după ce s-a împăcat cu Ioana Simion: „Am dovedit că...”

„Împăcarea e mai dulce și șampania e mai dulce când o bei mai rar, dar când o bei mai des.(...) Tensiunile n-au durat mult. Eu cu Ioana am fost împreună chiar dacă situația era... Nu a fost o despărțire oficială atunci... o ceartă între doi soți, care se întâmplă des la toată lumea.(...) Eu m-am comportat mai diferit față de cum s-a întâmplat... și asta a făcut ca ea să se gândească să renunțe la divorț”, a mai spus Ilie Năstase. 

Citeste si: Ilie Năstase, gest lipsit total de inhibiții față de Ioana! Toată lumea a rămas fără cuvinte

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies