Ilie Năstase, cel mai fericit burlac de 72 de ani din România! S-a consolat după divorţ la un vin, cu două frumuseţi locale! PAPARAZZI VIDEO &FOTO

Când ai 72 de ani, eşti milionar şi te-ai iubit cu Diana Ross, e uşor să te consolezi la un pahar de vin, înconjurat de fete frumoase, după un divorţ. Fie el şi al patrulea.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Ilie Năstase şi-a găsit în sfârşit liniştea. După 8 ani de căsnicie mult prea agitată cu Brigitte Sfăt, Ilie se simte în sfârşit mulţumit. Liniştea, siguranţa şi pofta de viaţă se simte prin fiecare gest pe care-l face, mai ales dacă de faţă sunt una-două sau chiar trei femei frumoase. Pentru că la acest capitol, Ilie nu a dus-o niciodată rău.

Iar dacă legenda conform căruia Năstase a avut 2.500 femei printre care şi celebra Diana Ross este reală, atunci fostul tenisman nu s-ar putea consola decât în compania unor frumuseţi locale. Şi ca senzaţia să fie şi mai puternică, mai adaugi în meniu şi un pahar cu vin. Cam asta a fost imaginea pe care paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o într-una din serile trecute, la un local din Bucureşti.

Ilie Năstase este cel mai fericit burlac de 72 de ani din România. Până acum a bifat 4 căsnicii, toate încheiate prost: cu modelul belgian Dominique Grazia, cu americanca Alexandra King, cu Amalia Teodosescu şi apoi cu Brigitte Sfăt.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate