Ilie Năstase, gest INCREDIBIL din dragoste pentru Ioana Simion: "Simt că e ultima mea iubire"

Ilie Năstase a făcut ceva ce nimeni nu credea că va face vreodată. Din dragoste pentru iubita lui, Ioana Simion, Ilie Năstase şi-a tatuat pe mână numele acesteia.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

"Mi-am făcut un tatuaj... E foarte fin. Am intrat într-un salon când am fost la un prieten, la Monaco. Şi ea mi-a promis că îşi face unul. Aşa simt, că ea este ultima mea iubire, pentru că nu mai este timp de alte două-trei. Ea este ultima. Când a venit pentru prima dată la Bucureşti, i-am spus asta. Îmi dă linişte, de care nu am avut parte în trecut.

Dacă îţi place cineva, nu contează vârsta", a spus Ilie Năstase.

Ilie Năstase (72 de ani) trăieşte de câteva luni o poveste de dragoste cu Ioana Simion (42 de ani). "L-am văzut ca pe o legendă a României! Niciodată nu m-am gândit că vom avea o relaţie!", a spus, recent, Ioana Simion la TV despre fostul mare tenismen.

Ilie Năstase, implicat într-un accident cu trenul în această dimineaţă

Ilie Năstase s-a aflat azi-dimineaţă într-un tren care a făcut accident . Fostul mare tenismen a mărturisit că nu mai mersese cu trenul de mai bine de 10 ani şi, iată, că tocmai trenul pe care l-a luat astăzi a fost implicat într-un accident.

”Mă aflam în tren, de dimineaţă, veneam de la Constanţa spre Bucureşti. Pe la 9- 10 s-a întâmplat accidentul, noi am simţit o frână bruscă. Înţeleg că este şi o persoană decedată. A venit poliţia,  procuratura, am stat pe loc ceva timp, abia acum am ajuns în Bucureşti.

Eu trebuia să vin cu Ioana la Bucureşti, doar că ea a trebuit să rămână la Constanţa pentru că avea treabă, aşa că am ales să vin cu trenul. Nu am mai circulat cu trenul de mai bine de 10 – 15 ani, şi chiar mă bucuram de călătoria asta, dar iată!”, a declarat Ilie Năstase.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ilie Năstase, implicat într-un accident cu trenul, în această dimineaţă! ”O persoană decedată”

Ilie Năstase s-a căsătorit cu iubita lui?! Cum a reacţionat fostul mare tenismen după zvonurile legate de cununie

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Vineri 22 Ianuarie 2021: Capricornii au șansa de a câștiga mai mulți bani

O nouă TELEVIZIUNE în România. De astăzi începe să facă angajările

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Am avut dreptate. Din nou! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies