Ilie Năstase, implicat într-un accident cu trenul, în această dimineaţă! ”O persoană decedată”

În această dimineaţă, un tren care venea spre Bucureşti, de la Constanţa, a izbit o persoană la staţia Murfatlar. În tren se afla şi Ilie Năstase.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Ilie Năstase a avut parte de clipe grele în dimineaţa aceasta, în drum spre Capitală. Bărbatul se afla în trenul R 1580 Constanţa – Bucureşti şi ar fi trebuit să ajungă la timp. Însă, pe drum, în dreptul staţiei Murfatlar, o femeie a trecut şinele de cale ferată fără să se asigure şi a fost izbită de tren, decedând pe loc, conform Click!.

Ilie Năstase a oferit primele declaraţii după accidentul în care a fost implicat, alături de ceilalţi pasageri: ”Mă aflam în tren, de dimineaţă, veneam de la Constanţa spre Bucureşti. Pe la 9 - 10 s-a întâmplat accidentul, noi am simţit o frână bruscă. Înţeleg că este şi o persoană decedată. A venit poliţia,  procuratura, am stat pe loc ceva timp, abia acum am ajuns în Bucureşti. Eu trebuia să vin cu Ioana la Bucureşti, doar că ea a trebuit să rămână la Constanţa pentru că avea treabă, aşa că am ales să vin cu trenul. Nu am mai circulat cu trenul de mai bine de 10 – 15 ani, şi chiar mă bucuram de călătoria asta, dar iată!”.

Potrivit SAJ Constanţa, victima accidentului este o femeie. Conform România TV, în tren se afla şi fostul tenismen Ilie Năstase, care i-ar fi îndemnat pe pasageri să facă autostopul pentru a nu rămâne blocaţi pe şine ore în şir.

Conform sursei citate, trenul a staţionat 79 de minute, conform purtătorului de cuvânt al CFR Infrastructură, Oana Brânzan: ”Trenul InterRegio 580 a surprins şi a lovit o femeie care mergea în linie curentă, între staţiile Valul lui Traian şi Basarab. Accidentul a avut loc la ora 8.42. Până la finalizarea tuturor procedurilor care se întâmplă în astfel de situaţii, trenul a staţionat 79 de minute”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: