Ilie Năstase nu pierde timpul în carantină. Vrea nuntă cu orice preț: „Nu am renunțat. Veți afla la momentul potrivit”

Deși ne aflăm în plină pandemie de coronavirus și nu se știe când ne vom relua activitățile, Ilie Năstase nu pierde deloc timpul și continuă pregătirile pentru nunta cu Ioana Simion.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Ilie Năstase nu pierde timpul în carantină. Vrea nuntă cu orice preț: „Nu am renunțat. Veți afla la momentul potrivit„

Ilie Năstase nu pierde timpul în carantină. Vrea nuntă cu orice preț

La scurt timp după ce pandemia de COVID-19 a ajuns și în țara noastră, Ilie Năstase a decis să se izoleze la Mamaia. Cu toate că se află în izolare, însă, fostul lider ATP nu a renunțat la nunta care va avea loc anul acesta.


In articol:

Deși are 73 de ani, Ilie Năstase își trăiește a doua tinerețe alături de femeia care l-a făcut să o uite pe Brigitte Sfăt, Ioana Simion, cu care s-a cununat civil anul trecut. Cei doi îndrăgostiți nu au stabilit încă o dată exactă pentru cununia religioasă, dar un lucru e cert. Nunta va avea loc în curând, cel mai probabil imediat ce vom scăpa de coronavirus.

Citeste si: Dana Marijuana, videoclip underground! Vedeta hip-hop-ului de odinioară, figurantă pentru alți artiști care speră la celebritate Video

Citeste si: Anna Lesko, ”joacă periculoasă”, în curtea casei! Cântăreața nu se potolește cu aparițiile fierbinți

Citeste si: Gest șocant al unui britanic. A tușit și scuipat un polițist, iar ce a urmat întrece orice imaginație. VIDEO

 „Vreau să fac nunta cât mai repede, nu am renunțat. Va fi în acest an, cu siguranță. Când mai exact, veți afla la momentul potrivit. Ne pregătim, mergem mai departe. Să scăpăm, mai întâi, de acest virus”, a declarat Ilie Năstase pentru Cancan.

Ilie Năstase: Ies doar să-mi cumpăr medicamente, când e cazul

În ceea ce privește timpul petrecut în carantină, Ilie Năstase a dezvăluit că s-a retras la mare, mai exact la Mamaia, în apartamentul luxos pe care îl deține, dar așteaptă cu nerăbdare să își reia viața obișnuită.

Ilie Năstase nu pierde timpul în carantină. Vrea nuntă cu orice preț: „Nu am renunțat. Veți afla la momentul potrivit„

„Mă aflu și eu în izolare, ca toată lumea. Respect ce au stabilit autoritățile. M-am retras la Caelia, stau pe terasă, am marea lângă mine, nu pot să mă plâng din acest punct de vedere. Ies doar să-mi cumpăr medicamente, când este cazul. În rest citesc, mai văd un film, îmi umplu cum pot timpul. Aștept și eu, ca toți românii, să treacă pandemia și să-mi reiau viața obișnuită”, a mai spus Ilie Năstase.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate