Ilie Nastase, prima declaratie dupa ce a fost acuzat ca a furat de la Brigitte! A recunoscut fapta: "Eu am intrat in casa mea, pe care i-am cumparat-o eu"

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Ilie Nastase a facut primele declaratii dupa ce a fost acuzat de Brigitte ca a intrat in casa ei si i-a furat din lucruri. Fostul tenismen sustine ca a intrat in casa pe care el a cumparat-o si a luat din lucrurile pe care el i le-a daruit.
 
„Eu am intrat in casa mea, pe care i-am cumparat-o eu. Nu este vreo plangere la politie din partea nimanui, asa cum se zice. Stiu ca plangerea se face in scris, ea este plecata acum in Turcia, cu altul, deci nu are cum sa faca acest lucru. Nu am mai vorbit deloc cu ea, dupa cele intamplate. Eu m-am dus in casa sa ii iau toate lucrurile pe care eu i le-am cumparat, nu altceva: gentile, parfumurile, toate alea eu i le-am cumparat. Ma pregatesc sa plec zece zile in Italia, pentru ca am treaba, asta este concediul meu.
 

 

 
Nu stiu daca mai exista vreo cale de impacare cu Brigitte, nu stiu ce sa zic, nu mai inteleg nimic, nici pe Brigitte nu o inteleg. Menajera de ce sa se sperie? Ma cunostea, eu veneam in fiecare seara pe acolo”, a declarat Ilie Nastase, conform Click!
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate