Vedete

Ilie Năstase, primul interviu după ce Brigitte s-a cununat în biserică: "Asta e greu..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Ilie Năstase, primul interviu după ce Brigitte s-a cununat în biserică: "Asta e greu..."icon photo
 
Ilie Năstase a acordat primul interviu, după ce fosta lui soţie s-a cununat religios cu noul iubit, Cornel. Marele sportiv a vorbit despre greutăţile din viaţa sa şi despte faptul că nu regretă absolut nimic din ce a făcut. 
 
"E greu să faci performaţă, să ai şi o familie, eu am încercat să le fac pe amândouă, una foarte bine, tenis, cealaltă mai puţin bine pentru că e greu. Asta e greu, nu numai mie mi s-a întâmplat. Nu sunt primul şi ultimul. N-am de ce să vorbesc despre treaba asta, la ora actuală sunt foarte bine, nu vreau să mă duc înapoi în trecut. Merg înainte. Sunt fericit că am putut să fiu aceeaşi persoană chiar dacă am primit multe amenzi. Nu am niciun regret", a spus Ilie Năstase.
 
 
"Nu ne vedem (n.r. băiatul Ioanei). E prea devreme, nici ea nici eu nu o să vorbim (n.r. despre relaţia lor)", a mai spus Ilie Năstase. 
 
 
Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune