Ilie Năstase riscă până la 5 ani de închisoare! A fost trimis în judecată pentru refuz de recoltare a probelor biologice! Procesul începe în două săptămâni EXCLUSIV

Ilie Năstase riscă până la 5 ani de închisoare după ce a fost trimis în judecată pentru refuzul de prelevare de mostre biologice.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Peste exact două săptămâni începe procesul în care Ilie Năstase este acuzat de ”refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice” la Judecătoria Sectorului 1. Fostul lider ATP riscă o pedeapsa cu închisoarea între 1 și 5 ani dacă va fi găsit vinovat de magistrați. Totul după ce în primăvara anului trecut a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice și a fost scos cu forța din mașină, după care încătușat.

La sfârșitul lunii mai 2018, Ilie Năstase a fost oprit de un echipaj de poliție în zona ambasadei China, în jurul orei 4.45. ”Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii polițiștilor, motiv pentru care a fost încătușat și condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice”, se arată într-un comunicat de presă.

fara descriere

După ce i s-a întocmit un dosar penal pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice și pentru refuz de recoltare mostre biologice, Ilie Năstase a fost prins în aceeași zi conducând un scuter. Năstase mergea tot la INML pentru a-și scoate propriul certificat medico-legal care să ateste că a fost agresat de polițiști. Pe drum, agenții de la Circulație l-au oprit și amendat din nou. 2.305 lei și 6 puncte de penalizare a primit Ilie, însă acesta a contestat în instanță procesul verbal.

Ilie Năstase riscă 5 ani de închisoare: ce spune Codul Penal?

Infracțiunea de care este acuzat Ilie Năstase apare în Noul Cod Penal, la articolul 337.

Citeste si: Iubita, la fumat, Ilie Năstase - cu ochii după femei! Momente incredibile la un mall bucureștean! La 72 ani, fostul tenisman arată că încă... poate VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Decizie-ŞOC luată de Ilie Năstase! Ce vrea să facă după ce se însoară cu iubita lui | DEZVĂLUIRI

Citeste si: Ilie Năstase se însoară a cincea oară! O să rămâi şocat dacă auzi ce a spus Ioana, logodnica lui, despre Brigitte

”Refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere ori a instructorului auto aflat în procesul de instruire, sau a examinatorului autorității competente aflat în timpul desfășurării probelor practice ale examenului pentru obținerea permisului de conducere, de a se supune prelevării de mostre biologice neceasre în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenței unor substanțe psihoactive se pedepsește cu închisoarea de la 1 la 5 ani”.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate