Ilie Năstase se însoară a cincea oară. A stabilit deja data nunții! Cine le va fi naș lui și Ioanei

Ilie Năstase se însoară a cincea oară. Fostul mare tenismen a stabilit data nunții cu Ioana Simion.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Ilie Năstase a stabilit ca nunta lui cu Ioana să aibă loc pe data de 17 august, la mare, informează telekomsport.ro. Potrivit sursei citate, locația nunții va fi plaja din faţa luxosului complex de apartamente Caelia, iar nașii lui Ilie Năstase și ai Ioanei vor fi omul de afaceri Viorel Păunescu și soția acestuia.

Printre invitaţii lui Ilie Năstase la cea de a șasea lui nuntă s-ar număra Simona Halep, Ion Ţiriac, Manssour Bahrami, Andrei Pavel, Gică Hagi, Giovanni Becali, Gigi Becali, Nadia Comăneci, Camelia Potec și Florin Segărceanu. Cu siguranță numărul invitaților va fi unul foarte mare, iar petrecerea de nuntă una cu totul și cu totul deosebită.

Eu mă văd aproape zilnic cu Ilie, dar nu am discutat încă pe tema acestui eveniment. Ilie este un fenomen. Este fabulos. Aşa că nu mă vor surprinde cererile lui”, a declarat Ciprian Marica, deținătorul complexului Caelia, pentru telekomsport.ro.

Mitul celor 2.500 de femei

Despre Ilie Năstase s-a scris că a avut 2.500 de femei la viața lui. Fostul mare tenismen a mărturisit că această legendă a plecat tocmai de la el.

"Domnişoara care a scris autobiografia mea m-a întrebat: «Câte femei aţi avut?». De unde să ştiu?! (….) Zice: «Nu, nu, că ştiu eu poveşti, Bianca Jagger, Diana Ross». Zic: «Bine, una, două, trei, cinci… Cred că am exagerat. 400 e mult». (….) M-a lăsat ce m-a lăsat, după care a revenit la povestea cu numărătoarea. Zic: «Uite, m-am gândit eu bine şi cred c-am greşit. Sunt vreo 800». Ea a tot insistat, eram într-un restaurant, mai puneam un pahar de şampanie, încă un pahar… Zic: «Fac o înţelegere cu tine. Să fie de la mine: 2.500!». Şi-aşa a rămas. Da’ pe cuvânt că n-au fost atâtea!", mărturisea Ilie Năstase. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate