Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit! Prima imagine de la fericitul eveniment! Ce ținută a ales bruneta pentru ziua cea mare

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit. Aleasa tenismenului a publicat deja prima imagine de la eveniment.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

În urmă cu doar câteva zeci de minute, Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit. Vestea ce amare a fost dată chiar de proaspăta soție a tenismentului, care a publicat o fotografie de la Starea civilă.

Fanii și prietenii virtuali ai cuplului le-au transmis mesaje frumoase celor doi îndrăgostiți, iar fotografia a strâns sute de like-uri. „Casa de piatra!😇 toate cele bune🥰”, „Sa fie cu sanatate si noroc pentru amandoi!”, Felicitări!Casă de piatră!”, „Sa fiti fericiti și sa aveti zile senine!”, „Împreună să vă fie viața mai frumoasă! 🎀”, sunt doar câteva dintre urările pe care le-au primit Ilie Năstase și Ioana Simion.

fara descriere

Bruneta a ales o ținută albă, simplă, formată din pantaloni și cămașă și a arătat impecabil la brațul fostului tenismen.

Citeste si: Replica halucinantă a lui Kamara după declarațiile de iubire ale Thalidei de la Puterea Dragostei | DEZVĂLUIRI

Ilie Năstase își dorește un copil

Fostul mare tenismen nu spune nu unui alt copil, în cazul în care iubita lui actuală, Ioana, ar rămâne însărcinată.

"Dacă se întâmplă accept cu mare plăcere. Da, şi ei i-ar plăcea. Mai ales o fetiţă, că ea are un băiat", a declarat Ilie Năstase la un post de televiziune.

Ilie Năstase are 5 copii din 3 căsnicii, fostul mare tenisman fiind tatăl a 4 fete şi al unui singur băiat. Nathalie (42 de ani) a fost născută de prima soţie, belgianca Dominique Grazia, în mariajul dintre 1972 şi 1980. Ilie şi-a refăcut viaţa ulterior cu fotomodelul american Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas (31 de ani), şi o fată, Charlotte (28 de ani). Din mariajul cu Amalia Teodorescu, ce a durat până în 2010, Ilie Năstase are două fete: Alessia (15 ani) şi Emma (12 ani).

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate