Ilie Nastase, surprins in ipostaze absolut fabuloase! Ce facea sotul lui Brigitte Sfat, pe balcon, la mare, imbracat doar cu un halat? | Video paparazzi

Ilie Nastase este, cu siguranta, unul dintre cei mai excentrici oameni din lumea showbiz-ului romanesc. Si, de curand, a mai dat o mostra de comportament specific, la mare, pe balconul hotelului in care era cazat.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Paparazzii Wowbiz.ro l-au surprins, de curand, pe Ilie Nastase, in hotelul de lux din Mamaia in care se cazase alaturi de Brigitte Sfat. Iar intr-una dintre dimineti, imbracat intr-un halat alb, Ilie Nastase parea sa se cam plictiseasca pe balconul camerei inchiriate, asa ca a inceput sa isi faca de lucru.

Dar nu cum s-ar fi asteptat careva, sa bea o cafea si sa se relaxeze, privind in gol cumva, spre mare. Ci, lovit brusc de chef de curatenie, Ilie Nastase le-a dat "umilinta" femeilor de serviciu de la respectivul hotel. Mai exact, a pus mana pe matura, plasata in spatele ficusului de pe balcon, si, cu ea in mana s-a apucat sa deretice din greu pe acolo, adunand cu grija fiecare coltisor al terasei cu pricina. Mai mult, fiind din cale afara de constincios, Ilie Nastase s-a apucat sa ridice si pernele, sa le bata bine pentru a nu pastra vreun fir de praf sau de nisip pe ele, apoi a curatat mesele. Iar toate aceste ale-a facut fara sa dea niciun semn de nerabdare, fara sa se grabeasca, semn ca, atunci cand vine vorba de curatenie, Ilie Nastase este un perfectionist.


De altfel, la un moment dat, pe balcon si-a facut aparitia si una dintre ingrijitoarele hotelului si, spre surpriza ei, nu i-a mai ramas mai nimic de facut. Dar, totusi, ca sa isi justifice prezenta acolo, femeia de serviciu a pus mana pe un aspirator si s-a apucat sa aspire pernele de acolo, toate fiind insa curatate mai devreme, temeinic chiar, de Ilie Nastase.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate