Iliescu vorbeste despre demisia lui Ponta! "Trebuie sa..." - Uite cum are de gand sa il "urecheze" dupa ce a pierdut alegerile!

Ion Iliescu, presedintele onorific al Partidului Social Democrat, a vorbit despre pierderea alegerilor de catre candidatul PSD, Victor Ponta si chiar a adus in discutie o eventuala demisie a acestuia.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereIliescu spune ca ea nu se va intampla acum, dar urmeaza ca partidul sa analizeze tot ce s-a intamplat in aceasta perioada. "Nu e obligatoriu acum sa demisioneze din fruntea Guvernului. Guvernul trebuie sa-si duca misiunea o bucata de timp. Dar va fi o chestiune de analiza si in partid, in PSD, in legatura cu situatia existenta si chestiunea Guvernului este secundara. Nu vreau sa dau nici un fel de sugestii din acest punct de vedere. Eu spun ca partidul este dator in urma acestei chestiuni, va fi probabil un Congres extraordinar, care sa analizeze situatia existenta si sa adopte masurile potrivite. Aici nu-i vorba de persoane, ci de o concluzie politica", a spus Iliescu la RFI.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate