Ilinca a fost eliminata de la “Bravo, ai stil!”! Gală incendiară, la Kanal D

Gala de aseară a celui mai iubit show de fashion din Romania a culminat cu eliminarea Ilincăi din competiție, în urma voturilor telespectatorilor.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Aspirantele la titlul de cea mai stilată femeie din România au avut parte de aplauze din partea juraților iar unele dintre acestea au avut parte de dezămagiri în ceea ce privește comentariile acide ale juraților în ceea ce  privește ținuta lor vestimentară. Au fost multe note de 1, dar s-au acordat și puctaje maxime.

Primele doua fete propuse spre eliminare de către jurați, în timpul săptămânii, au fost Bianca și Ilinca, iar în urma clasamentului în funcție de notele din Gala, acestora li s-a alăturat și Nadina.

Valeria, salvată de voturile telespectatorilor

Pe primul loc în topul juraților, în Gala de aseară, s-a aflat Bianca, cu 19 puncte, tânara fiind salvată automat de la eliminare. Pe ultima poziție s-a clasat Diana, cu doar 4 puncte. De asemenea, steluțele primite de concurente pe parcursul săptămânii sunt o altă modalitate prin care acestea pot fi salvate de o la posibilă eliminare.

fara descriere

Urmatoarea etapă în bătălia stilistica s-a dat între Ilinca, Valeria și Nadina, cea din urmă fiind salvată de la eliminare în urma steluțelor primite de-a lungul săptămânii. Telespectatorii au decis ca Valeria să rămână în competiție, fiind votată în procent de 14,9%; Ilinca a reușit să obțină doar 11,6%.

Bianca a acuzat-o pe Nadia că s-a votat singură!

A fost o situație fără precedent în Gala de aseară “Bravo, ai stil!”. Jurații au fost de-a dreptul revoltați și nu au putut alege între cele două concurente propuse spre eliminare, mărturisind la unison că există concurente mult mai slabe în această competiție.

Citeste si: Ținuta Biancăi, făcută praf de jurații Bravo, ai stil! „E ceva sinistru! Cum să vii în halul ăsta?!”

Citeste si: Diana, o nouă concurentă la “Bravo, ai stil!”. Care este verdictul juraților?

Citeste si: Andreea Banica, la masa juriului “Bravo, ai stil!”, in aceasta saptamana

Pe primul loc în topul telespectatorilor, în ordine, s-au aflat: Nadina, cu 25,7%, urmată de Bianca, cu 18,3%. Acesta a fost și momentul în care Bianca a răbufnit, aruncând acuze la adresa Nadinei, că s-ar fi votat singură.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate