Ilinca s-a emotionat teribil cand a intrat pe scena:"Vreau sa il rog ceva pe Chiriluta" Publicul a inceput sa cante in locul ei

Chirila a inceput sa faca victime printre concurentele de la Vocea Romaniei.

Distribuie pe:

fara descriere

Ilinca este o concurenta in varsta de doar 17 ani de la Vocea Romaniei care i-a impresionat pe jurati insa nu si pe Tudor Chirila, exact cel pe care il adora mai mult. Dupa ce a cantat piesa, concurenta a avut o rugaminte totusi la noul jurat.

Ziua de nastere a Ilincai a fost chiar in ziua in care a concurat asa ca publicul i-a cantat La multi ani. Concurenta a ales sa mearga mai departe cu Loredana.

 

Maria Ilinca provine dintr-o familie de muzicieni si spune ca muzica a facut mereu parte din viata ei. La varsta de 5 ani, Maria era disfonica, iar corzile sale vocale nu se uneau. Acum, insa, tanara se poate lauda cu o voce deosebita, cu care spera sa cucereasca titlul de "Vocea Romaniei"

In urma cu doi ani, ea a mai participat si la "Romanii au Talent", unde a ajuns pana in semifinalele show-ului.

Adolescenta a venit la auditiile pe nevazute cu speranta de a-i face pe toti cei patru antrenori sa intoarca scaunele, iar pentru asta a mizat pe o melodie...country: "Cowboy sweetheart".

Daca pe Loredana vocea Mariei a convins-o inca din primele secunde, Smiley si Marius Moga au fost dati pe spate de talentul fetei de a face yodeling.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate