Ilinca Vandici, detalii despre cel de-al doilea copil! Vedeta încă nu s-a vindecat de depresia postnatală: " Îmi e teamă de stările acelea..."

Ilinca Vandici se teme să rămână însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Ilinca Vandici, detalii despre cel de-al doilea copil
Ilinca Vandici


In articol:

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii Bravo, ai Stil! Celebrities!, a suferit de o depresie postnatală, la scurt timp după ce l-a adus pe lume pe Zian. În ultima perioadă, vedeta s-a tot gândit la un frățior  sau o surioară pentru băiețelul ei, însă motivul principal pentru care se teme să rămână însărcinată este cel legat de depresie.

Ilinca Vandici, detalii despre cel de-al doilea copil

Cunoscuta vedetă de televiziune a adus pe lume primul copil în data de 23 iulie 2017, însă după un eveniment atât de important, Ilinca s-a confruntat cu o depresie postnatală. Cu toate că familia i-a fost alături în toată această perioadă, prezentatoarea a trebuit să apeleze la un specialist, pentru a trece cu bine peste această situație.

Citeste si: Vor urma trei zile de întuneric!? Profeția din interiorul Bisericii Catolice - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Ilinca Vandici, supărată pe jurații de la "Bravo, ai stil! Celebrities". "Nu mai vreau să vorbesc cu voi"

”Îmi e teamă să mă duc, din nou, acolo. Îmi e teamă de stările acelea, de sentimentele acelea, dar lucrez cu un terapeut, pentru că îmi dau seama că nu e în regulă. Depresia postnatală are legătură foarte mult cu modificările hormonale din corpul mamei. Eu am avut semne în ultima lună de sarcină, eram foarte obosită, nu doream să văd pe nimeni, nu doream să vorbesc. După naştere, nu conştientizezi neapărat responsabilitatea care te apasă şi nu ştii să o gestionezi. Fiinţa care a venit în viaţa ta are nevoie în permanenţă de tine şi apar tot felul de necunoscute”, a declarat Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici, detalii despre cel de-al doilea copil
Ilinca Vandici

Totodată, Ilinca mai declară faptul că la momentul actual nu a depășit sută la sută perioada dificilă, dar cu răbdare, totul se va concretiza în scurt timp. 

”N-aş putea spune că l-am depăşit de tot, lucrez la asta cu un terapeut. Cu siguranţă îl voi depăşi. Cumva, toată viaţa, toată energia şi toată iubirea maternă se duc înspre Zian. El e centrul universului şi mi se pare dificil să echilibrez situaţia şi să ofer şi altcuiva aceleaşi sentimente. Îl mai am şi pe Andrei şi nu vreau să neglijez pe nimeni. Încă nu ştiu cum aş putea face, îmi e teamă de treaba asta”, a mai spus vedeta.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

Unde a apărut prima dată COVID-19? OMS a spus adevărul. De unde provine, de fapt, coronavirusul

Cea mai bună shaorma din lume se face acasă! Rețeta delicioasă și sănătoasă a celebrului chef Adi Hădean

Ilinca Vandici, detalii despre prima căsătorie a soțului ei! Andrei Neacșu s-a iubit cu o fostă deputată PSD: "Un trecut cu care sunt de acord..."

Ilinca Vandici a recurs la ajutor de specialitate! A decis să meargă la psiholog după ce soțul ei i-a atras atenția

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies