Vedete

Ilinca Vandici, în lacrimi! Prezentatoarea FanArena a fost impresionată de drama prin care trece Alin de la Exatlon

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Ilinca Vandici, în lacrimi! Prezentatoarea FanArena a fost impresionată de drama prin care trece Alin de la Exatlonicon photo
 
Alin Andronic s-a accidentat grav chiar înainte de terminarea competiţiei Exatlon, cu doar o săptămână înainte. Durerea provocată de veste l-a făcut să cedeze şi să spună ce simte. 
 
Ilinca Vandici a fost impresionată de durerea Războinicului şi nu a putut să-şi reţină lacrimile.
 
"M-am emoţionat mai mult decât aş fi crezut", a spus Ilinca Vandici la FanArena.
 
Ana Maria Otvoş este şi ea extrem de supărată de accidentarea fostului său coleg. Războinica susţine că îi pare mai rău de accidentarea lui Alin decât de plecarea ei din competiţie. 
 
 
"Imaginile cu Alin în starea asta mă emoţionează mai mult decât plecarea mea. Alin s-a dăruit mult prea mult. Ştiu unde a greşit. El a tras mult prea mult, s-a consumat, a tras de el. Este o persoană foarte bună. El mereu a avut bunătate. A fost un dar pentru noi că a fost în echipă.", a spus Ana Maria Otvoş.
 
 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune