Ilinca Vandici nu este deranjata de kilogramele in plus! "Daca reusesc sa ma ingras 1-2 kg sunt extrem de fericita!"

Ilinca Vandici nu a avut niciodata problema cu silueta si se bucura atunci cand pune cateva kilograme. In plus, crede ca frumusetea nu are nicio legatura cu banii.

Distribuie pe:

fara descriereIntr-un interviu acordat pentru protvmagazin.ro , prezentatoarea TV isi aminteste ca prima persoana care i-a spus ca e frumoasa a fost bunicul sau. "A venit langa patutul meu si mi-a spus ce copil frumos sunt. Cele mai frumoase complimente sunt cele venite din suflet, cele sincere... Nu sunt importante cuvintele, daca simti ca omul respectiv e sincer si iti adreseaza un compliment cu bunatate si admiratie, atunci cred ca acel compliment devine cel mai frumos."

In ceea ce priveste frumusetea, Vandici cree ca aceasta este o chestiune relativa: "Tine de gene si de grija pe care fiecare femeie o are fata de sine, tine de acele cateva minute pe care fiecare dintre noi le petrecem in fata oglinzii zi de zi... Nu ar trebui sa fie costisitoare. Nu cred ca putem fi frumoase numai daca achizitionam produse de ingrijire scumpe, putem sa fim frumoase daca avem mereu parul spalat, daca ne mentinem o piele hidratata, daca folosim produse cosmetice cu masura... Ma uit la bunica mea, care la 78 de ani, este foarte frumoasa, si nu cred ca de-a lungul vietii a investit financiar in acest aspect... Deci, clar banii nu conteaza atunci cand vine vorba de frumusete."

Diete nu a tinut niciodata iar atunci cand a pus 2 kilograme nu s-a suparat deloc: "In general, nu sunt sesezabile 1- 2 kg. Ironia vine din faptul ca daca reusesc sa ma ingras 1-2 kg sunt extrem de fericita si nicidecum nu imi doresc sa scap de ele...", a povestit Ilina ca pentru protvmagazin.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate