Vedete

Ilinca Vandici, vacanta de cosmar in Thailanda! "Cea mai urata din viata mea! Plaje murdare, gandaci imensi, prostituate care trageau de oameni la fiecare colt"

Ilinca Vandici si sotul ei au sperat sa ajunga in paradis atunci cand si-au rezervat vacanta in Thailanda. Ce au gasit insa in Asia i-a dezamagit cumplit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Ilinca Vandici, vacanta de cosmar in Thailanda! "Cea mai urata din viata mea! Plaje murdare, gandaci imensi, prostituate care trageau de oameni la fiecare colt"icon photo
Ilinca Vandici a fost invitata astazi la Teo Show si a povestit de ce a fost atat de dezamagita de vacanta in Thailanda.

"Ce facem noi e frumos, dar emotiile prin care trecem si toata energia pe care o pierdem la filmari e mult mai mare decat la un job obisnuit. Avem si noi nevoie de zile de relaxare. M-am gandit sa plecam undeva unde e cald si frumos. Am ales Thailanda. Vacanta de vis! Dupa un zbor de vreo 12 ore, am ajuns acolo! A fost cea mai urata vacanta in care am fost eu vreodata! In poze pare frumos. Am ales anumite locuri ca sa facem poze si parea frumos... Thailanda, multe insule, apa, palmieri, asta ne asteptam sa gasim acolo. Nimic! Plaje murdare, putine, plecam cu barca in fiecare zi pe alte insule ca sa gasim acel paradis feeric despre care auzeam. Era ca in Eforie Nord o mie noua sute toamna. Multi indieni, multi! Era multa mizerie. Gandaci imensi! M-a socat si nu am mai vazut niciodata in viata mea, sper nici sa nu mai vad... Cum sa zic... La fiecare colt de strada oferte de ... prostitutie! Ce voiai, cum iti doreai, nu mai conta. Unul langa altul, trageau de oameni. Am fost socata! Urat, aglomeratie! Stateai o zi in resort, doua... Si atat? Ce mai faceai? Nu sunt diva fitoasa, vreau sa cunosc culturi...", a spus Ilinca Vandici, azi, la Teo Show.

 

 

Frumoasa prezentatoare de la "Bravo, ai stil!" a fost foarte suparata si cand a vazut cat de rai sunt oamenii de pe Facebook. "Multe mamici stau si judeca un om care si-a permis sa plece intr-o vacanta ca sa se relaxeze fara copil. Mi s-a spus ca sunt o nenorocita, o mama denaturata, ca x si y din showbiz isi cara copiii dupa ele. M-a durut! Am invatat sa nu ma mai afecteze ce zice lumea, dar asta m-a durut! Mi s-a spus ca sunt mama de weeekend. Nu sunt mama perfecta, recunosc! Eu il culc in fiecare seara pe bebe, nimeni altcineva. Am trecut prin depresia postnatala. M-a ajutat ca am revenit la munca", a mai declarat Ilinca Vandici care revine de luni pe micul ecran la "Bravo, ai stil- All Stars".

 

Azi, la Teo, Ilinca a acceptat provocarea si s-a jucat cu Teo! Imaginile sunt fabuloase!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune