Ilinca Vandici vorbește deschis pe Youtube

Ilinca Vandici dorește să ajute toate femeile care au nevoie de un sfat într-un mod inedit, ea și-a lansat de curând canalul de Youtube, unde postează video-uri în care își împărtășește cele mai adânci trăiri cu acestea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

În primul clip postat, Ilinca Vandici abordează o temă delicată: depresia postnatală și povestete, plină de emoție, experiența ei și greutățile prin care a trecut după ce a devenit mamă. Acesta este doar primul video din seria ce urmează, serie în care Ilinca va vorbi deschis femeilor ce o urmăresc și le va oferi puțin din sufletul și susținerea ei. 

 Această nouă etapă este, așa cum o numește și Ilinca, un exercițiu de sinceritate prin care încearcă să ajungă la cât mai mulți oameni, care să învețe din experiențele ei mai mult sau mai puțin fericite. Ilinca va posta săptămânal, în fiecare joi la ora 18:00 video-uri care sunt o poartă către sufletul ei. 

Citeste si: Nicole Cherry a recunoscut că și-a pus silicoane în secret: „Mama natură n-a fost generoasă cu mine”

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

fara descriere

 ”Un nou capitol al vieții mele se deschide o dată cu exercițiul pe care l-am început pe canalul meu de YouTube. Subiecte uimitoare, mărturii șocante, secrete din spatele imaginii construite până acum vor fi dezvăluite celor care vor avea curiozitatea de a pătrunde în micul meu univers. Momentul pe care l-am ales pentru a deschide această ușă nu este unul întâmplător, acum am ajuns în punctul în care sunt suficient de puternică pentru a-mi înfrunta demonii trecutului și pentru a împărtăsi lecțiile pe care le-am învătat din întâlnirile cu ei. Am speranța că tot conținutul acestui canal de comunicare va ajuta, va motiva, va determina oameni să devină mai puternici, să ia decizii importante și să-și trăiască viață la adevăratul ei potențial!”

fara descriere

Ilina Vandici are o experiență de peste 15 ani pe sticlă, fiind una dintre cele mai cunoscute gazde de emisiuni TV; pentru început Ilina a fost câștigătoarea concursului „Model of the Universe 2004”, iar de aici a început cariera ei în televiziune. Pe perioada carierei ei  Ilinca a prezentat unele dintre cele mai iubite emisiuni printre care D-Paparazzi sau Bravo, ai stil! De asemenea, a cochetat și cu actoria, făcând parte din distribuția filmului Jocul, dar și a telenovelei Narcisa Sălbatică. Ilinca a făcut primii păși și în lumea antreprenorilor de curând și a lansat o colecție de produse de beautu cruelty free, vegane, care sunt 100% non-toxice.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate