ilona brezoianu lesin , horia brenciu, horia brenciu show

Ilona Brezoianu i-a speriat de moarte pe fanii săi când a leșinat.

Vedete

Ilona Brezoianu a leșinat în direct la TV! Horia Brenciu a sărit imediat: „Trec la respirație gură la gură”. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu actrița

Ilona Brezoianu i-a speriat de moarte pe fanii săi când a leșinat.

Ilona Brezoianu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Toată lumea o cunoaște pe actrița care îmbină cu succes viața de la teatru cu cariera din cadrul televiziunii.

Recent, Ilona și-a ținut fanii cu sufletul la gură după ce a leșinat în direct, în cadrul unei emisiunii TV.

ilona brezoianu lesin , horia brenciu, horia brenciu show

Ilona Brezoianu i-a speriat de moarte pe fanii săi când a leșinat.

[Sursa foto: Captură foto]

Citeste si: Iloza Brezoianu și Mihai Bendeac, comentarii aprige după declarațiile Deliei. Nimeni nu se aștepta la așa reacții: ”Să se pună pe treabă că e târziu”

Horia Brenciu „a salvat-o” pe Ilona

Ilona Brezoianu și Horia Brenciu au fost invitați recent la o emisiune TV. În timpul discuției, lucrurile au luat o turnură neașteptată.

Horia Brenciu urmează să susțină în curând un spectacol mult așteptat de fanii săi, la Sala Palatului. Așa cum obișnuiește de obicei, pentru a-i surprinde pe cei care îl iubesc, vedeta aduce anumiți invitați speciali în cadrul show-urilor pe care le pune în scenă.

De această dată, artistul a dezvăluit numele invitatei sale, fiind vorba chiar de către Ilona, colega sa de breaslă.

„Vreau să vă spun că la concertul meu nu vine Superman, nu vine Thor, nu vine Femeia Fantastică, aceasta este femeia care va apărea pe scenă: Ilona Brezoianu, pentru prima dată la Sala Palatului.”, a mărturisit Horia Brenciu, în cadrul emisiunii la care a fost invitat.

La doar câteva secunde după prezentarea extrem de măgulitoare cu care a introdus-o pe Ilona, actrița a leșinat.

Bineînțeles, a fost doar o glumă, așa că fanii vedetei pot sta liniștiți. Ilona vrut să exprime cât de mult a fost impresionată de comparația pe care a făcut-o Horia Brenciu, referindu-se la ea.

Brenciu nu a stat mult pe gânduri și, în doar câteva secunde, s-a aplecat asupra ei și a început să se prefacă că efectuează manevre de resuscitare și de prim-ajutor, pentru „a o aduce la viață” pe actriță.

Văzând că vedeta nu și revine, Horia Brenciu a mărturisit că a ajuns la capătul puterilor și că nu are de ales așa că trebuie să îi facă artistei respirație gură la gură.

Citeste si: Florin Ristei și Naomi Hedman, primele declarații despre nuntă! Când va avea loc marele eveniment: "Petrecerea o să o facem când..."

„Mă simt nevoit să trec la respirație gură la gură!”, a exclamat artistul amuzat.