strehaia

Anca de la Strehaia alături de copii și de soț.

Vedete

Imagine emoționantă cu Anca de la Strehaia și cei doi băieți ai săi. Alin își divinizează mama: „Simțea durerea mea”

Tablou emoționant de familie cu Anca, Alin și Ursu de la Strehaia. Cei doi băieți își divinizează mama.

Familia de la Strehaia a ajuns în atenția publicului în urmă cu mulți ani, prin prisma prințului țiganilor, Leo de la Strehaia. Bărbatul este un personaj controversat și a apărut în spațiul public drept sponsorul vedetelor după ce s-a iubit cu mai multe femei celebre.

Prin patul afaceristului ar fi trecut vedete precum: Carmen Șerban, Loredana Chivu, Daniela Crudu, Dana Criminala, Renata și multe altele.

Citește și: Mama lui Leo de la Strehaia, surprinsă într-o ipostază neașteptată. Patroana vrea să devină șoferiță: „Spargi motorul!”

Anca de la Strehaia, mândră de fii săi

Însă, dincolo de lumina reflectoarelor, Leo de la Strehaia este tată și fostul partener al Ancăi, cea care acum este o mamă și o bunică extrem de fericită.

Deși a avut parte de multe supărări și greutăți în viață, femeia nu s-a lăsat bătută și a luptat pentru familia ei.

Chiar dacă Leo a părăsit-o pentru alte femei mai tinere și cunoscute, Anca și-a văzut de treaba ei și și-a crescut atât copiii, cât și nepoții cum a știut mai bine, lucru pe care îl face și în prezent.

Iar acum, în mediul online, unul dintre fiii omului de afaceri a postat un video emoționant alături de mama sa și de fratele Ursu.

Alin de la Strehaia este unul dintre băieții Ancăi și ai lui Leo de la Strehaia, iar de curând tânărul a postat un clip video pe contul său oficial de socializare. În video este el, fratele său și mama lor, iar pe fundal rulează o manea cântată de Florin Salam, prin care îi mulțumesc mamei lor pentru grija purtată.

„Când mă durea inima, nu mă credea nimenea. Poate plângea mama mea, că simțea durerea mea.”, sunt doar câteva dintre versurile melodiei dedicată din partea lui Alin pentru mama lui.

@alindelastrehaia Fratele Ursu si mama Anca de la Strehaia!❤️ #WordPlayCharade #fy #ancadelastrehaia #leodelastrehaia #patroanadelastrehaia #alindelastrehaia @Anca de la Strehaia @Ursu si Ursuleții ♬ sunet original- 👑 Sighinaș Săndel👑

Citește și: Leo de la Strehaia a avut o idilă secretă cu o cântăreață cunoscută din România! Afaceristul i-a băgat în conturi jumătate de milion de euro în timpul relației: „Era în top și cânta un hit”. Este pentru prima dată când vorbește despre asta 

Leo de la Strehaia o vrea din nou pe Anca, fosta sa soție

Leo de la Strehaia și Anca au divorțat în urmă cu mulți ani, după ce bărbatul a ales să o ia de soție pe Dana Criminala, mama fostei sale iubite, Renata.

De atunci, Anca nu s-a recăsătorit, ci doar s-a axat pe creșterea și educarea copiilor și nepoților.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Luna trecută, Leo de la Strehaia a anunțat că Dana Criminala i-a „dat papucii” și astfel a făcut un anunț neașteptat în mediul online.

Bărbatul a menționat că vrea să o recucerească pe Anca și să o ia cu el la Istanbul de Revelion. Astfel că prințul țiganilor nu a stat deloc pe loc și a luat flori, un inel de aur, cercei, bomboane și șampanie și a mers la Anca.

La prima vedere, femeia nu a vrut să audă de el deloc și i-a dat cu florile în cap, însă ulterior spiritele s-au calmat și au băut împreună un pahar de șampanie.

Videoclipul cu cei doi a făcut furori în mediul online.

strehaia

Alin de la Strehaia este unul dintre fii Ancăi și ai lui Leo.

[Sursa foto: Arhivă]

Anca și Leo de la Strehaia s-au căsătorit pe vremea când erau minori și au crescut împreună. Au doi băieți, dar și nepoți și multe amintiri ce îi leagă.