Imagine şocantă cu Culiţă Sterp! Spatele lui, distrus!

Imagine şocantă cu Culiţă Sterp! Spatele lui, distrus după ce a adormit la soare.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Imagine şocantă cu Culiţă Sterp pe contul lui de Instagram.

Culiţă Sterp a fost la plajă în Spania, la Ibiza, apoi a plecat pe malul mării în Italia.

Imagine şocantă cu Culiţă Sterp! Spatele lui, distrus după ce a adormit pe plajă!

fara descriere

Fratele mai mare al lui Iancu, concurentul de la Puterea dragostei, emisiunea matrimonială de la Kanal D, a postat pe contul lui de Instagram o fotografie şocantă. Culiţă Sterp a adormit pe plajă şi s-a ars rău pe spate.

După câteva zile de chin, Culiţă Sterp şi-a pozat spatele ars, arătând tuturor cum arată acum, când pielea a început să se desprindă.

Citeste si: A încărcat o imagine cu Jador pe internet și au explodat propunerile! Bernadette de la Puterea Dragostei, îndemnată de fani să îl ia de soț!

Citeste si: Jador de la Puterea dragostei a cântat aseară la o nuntă în Milano. Ce s-a întâmplat când la restaurant şi-a făcut apariţia Adrian Minune

Citeste si: Carmen de la Sălciua şi-a pus pene de indiancă pe cap la o nuntă! Fanii au făcut-o praf: “Ai fost la nuntă sau la carnaval?”

"Aşa-i când adormi pe plajă. A treia zi, păţeşti asta", a scris Culiţă Sterp la Instastory. Artistul care a fost căsătorit cu Carmen de la Sălciua şi-a pozat spatele în oglinda din baie, pentru ca toată lumea să vadă prin ce chin a trecut din cauză că a adormit la soare, fără să folosească vreo cremă cu protecţie solară.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate