WOW

Imagine şocantă cu umărul lui Pepe după ce şi l-a dislocat pe pârtie! "Am fost inconştient!"

Pepe şi-a dislocat umărul pe pârtie, în urma unui accident stupid. Pepe se dădea cu placa atunci când a căzut pe umăr şi s-a accidentat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Imagine şocantă cu umărul lui Pepe după ce şi l-a dislocat pe pârtie! "Am fost inconştient!"icon photo

Artistul a publicat o fotografie şocantă cu umărul lui, la scurt timp după ce l-a dislocat. Pepe a avut noroc cu un specialist care l-a ajutat să-şi pună umărul la loc.

Imagine şocantă cu umărul lui Pepe după ce şi l-a dislocat pe pârtie! "Am fost inconştient!"

”Am învaţat să fac multe lucruri cu stânga. Mi-am făcut freza şi m-am încălţat. Am fost în vacanţă, m-a luat valul să mă dau cu placa şi m-am urcat frumos acolo sus pe munte. Împreună cu doi prieteni nu ne-am uitat în buletin, am uitat ce vârsta avem, m-am dus şi fără cască. Când am prins porţiunea cea mai lată am prins viteză şi am făcut viraje, mi-a alunecat placa şi am căzut direct pe umăr. Nu ştiam ce mi-am rupt, când am făcut aşa din umăr am simţit că e dat peste cap. Când am ajuns la hotel m-a dezbrăcat şi descălţat Raluca, nu mai ştiam de mine. Mi-au făcut masaj şi mi-au aşezat umărul. O să mă duc şi la RMN”, declara Pepe după ce s-a accidentat.

Imagine şocantă cu umărul lui Pepe după ce şi l-a dislocat pe pârtie! "Am fost inconştient!"

Pepe poartă acum o proteză până când se va reface integral, după cum se poate vedea în imaginile exclusive wowbiz.ro. 

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune