Imagine șocantă în centrul Bucureștiului! Un cățel a fost spânzurat și ucis în chinuri! "Mi-e silă de țara asta"

Episod șocant în plină zi în București, lângă Piața Universității: Un biet animăluț a fost chinuit și lăsat să moară

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Caine

Imagine șocantă în centrul Bucureștiului! O tânără internaută a povestit ce i-a fost dat să vadă ziua în amiaza mare în apropiere de Piața Universității din Capitală. Un biet cățeluș a fost spânzurat și lăsat să moară în cele mai mari chinuri.

Nu se știe cine a făcut acest gest inuman, dar polițiștii veniți la fața locului au pornit o anchetă și au cerut imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a afla cine sunt făptașii.

Imagine șocantă în centrul Bucureștiului! Un cățel a fost spânzurat și ucis în chinuri! "Mi-e silă de țara asta"

Cazul cățelului ucis a fost făcut public pe Facebook. Sarra Alina Georgiana B. a scris pe contul de socializare și s-a declarat scârbită de această faptă comisă de oameni fără suflet.

Citeste si: Ministerul de Interne îi mulțumește câinelui polițist care a descoperit criminalul din Satu Mare. Cum a fost răsplătită Teba

Citeste si: Un bărbat din Constanța a cumpărat un câine pentru familie. Când a ajuns acasă și l-a spălat, vopseaua a început să curgă din el

Citeste si: O cățelușă a fost găsită în zăpadă, la minus 3 grade Celsius, în timp ce adăpostea cinci pisoi abandonați

„Anul 2020, București, centrul Capitalei, blocurile Dunărea – nici 2 minute până în Piața Universității... Ziua în amiaza mare, între orele 11:00-12:00, bineînțeles că nimeni nu a văzut și nu a auzit nimic. Polițiștii, ce-i drept, au fost prompți, au luat probe și au cerut camerele să afle făptașii... Mi-e silă de țara asta de ... Sper măcar în acest caz să se facă dreptate... măcar atât... ”, a scris tânăra internaută Sarra Alina Georgiana B. pe contul ei de Facebook.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate