Imaginea asta a scandalizat internetul! Uite de ce parintii copilului sunt declarati iresponsabili

Se pare ca, din dorinta de a avea mai mult timp liber pentru ei, unii parinti prefera sa isi lase copiii in fata tabletelor.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

www.Sport.ro

Asociatia Pediatrilor din Japonia a lansat o campanie prin care parintii sunt atentionati de felul in care tabletele ii pot afecta pe cei mici, conform NHK: "Nu iti pune smartphone-ul dadaca pentru copilul tau!"

Medicii avertizeaza ca afectiunile pot fi extrem de grave si cu "bataie lunga". "Ne transformam in animale, un copil care are parte de tableta, in loc de mangaierile si cuvintele mamei va deveni un autist, incapabil sa comunice cu cei din jur si sa se exprime liber".fara descriere

"Bebelusii primesc cate o tableta in fata care sa ii tina ocupati pentru 2-3 ore, dar acest lucru complet inuman si gresit. Daca la 9 luni stau cu ochii intr-un ecran, acesti copii avea probleme cu vederea, auzul si nu numai. Ne asteapta un viitor sumbru, cu o generatie care se va confrunat cu probleme de sanatate si psihologice, la un nivel la care nici nu vi-l puteti imagina in acest moment", mai avertizeaza medicii japonezi.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate