Imaginea care face cât o mie de cuvinte! O mamă, medic detașat la Suceava, și-a revăzut fiica după zece zile, de la distanță

O fotografie emoționantă a fost făcută publiă, după ce o mamă, medic detașat în focarul de coronavirus de la Suceava și-a revăzut fiica.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

O imaginea impresionată a fost surprinsă, după ce o mamă a reușit să-și vadă fiica după ce au petrecut zece zile departe una de cealaltă. Femeia a fost detașată în focarul de infecțe de la Suceava, acolo unde luptă cu toate puterile pentru a-i îngriji pe cei care s-au infectat cu coronavirus. În același timp, încearcă să se protejeze pentru că știe ca acasă o așteaptă chiar fiica ei.

Revederea dintre medicul detașat la Suceava și fiica ei a fost fotografiată

După zece zile petrecut departe de familie, tânăra mamă a stabilit o întâlnire cu soțul, pentru a-și vedea fiica. Nu s-a apropiat de ea, ci a păstrat distanța, însă momentul a fost surprins de un trecător.

Citeste si: Așteptați de iubitele lor acasă, Culiță Sterp și Jador au făcut un anunț șocant: ”Avem și noi nevoie de o fată, două... Așteptăm poze”

Citeste si: Ce consilieră sexy și-a angajat Nelu Tătaru la Ministerul Sănătății! Frumoasa Ioana a colaborat și cu un deputat! FOTO

Citeste si: Șoc total pentru Liviu Dragnea la pușcărie! Fostul lider PSD mănâncă doar la comun cu deținuții din cauza coronavirusului! ”Nu mai are voie nimeni să îi aducă pachete cu specialități, acum, din lord...a ajuns muritor de rând”

O imagine impresionantă! Fără cuvinte 🤗🙏 O mamă, medic detașat la Suceava să trateze bolnavii de coronavirus, și-a revăzut fetița după 10 zile, de la distanță. Atunci când oamenii dragi sunt în siguranță, iubirea nu ține cont de distanță”, este mesajul postat pe Facebook de cel care a realizat poza.

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate