Imaginea care i-a speriat pe toți cunoscuții lui Nicolae Guță! După ce a slăbit enorm, manelistul a devenit... de groază!

Acum mai bine de doi ani, celebrul Nicolae Guță a decis sa fie suplu ca o căprioară, motiv pentru care a scăpat cât a putut de repede de... 40 de kilograme, fără să apeleze la chirurgie.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Nicolae Guță a surprins pe toată lumea, acum câțiva ani, atunci când a apărut în fața fanilor cu o înfățișare cu totul șocantă. Manelistul era mult mai slab, iar burta îi dispăruse total! Mulți au crezut că era grav bolnav, nereușind să își explice cum a reușit să dea jos atâtea kilograme, dar apoi el a recunoscut că s-a înfometat...

Citeste si: Nicolae Guță, emoționat până la lacrimi de mesajul Nicoletei: ”Îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat!”

Citeste si: Nicolae Guță și-a tatuat din nou fața. Cum au reacționat fanii: „Ți-ai pus ștampilă”

Citeste si: Iubita băiatului lui Nicolae Guță a ajuns asistentă medicală! Emi s-a pozat sexy FOTO

Doar că, de ceva vreme, Nicolae Guță s-a pus, parcă, pe îngrășat. “Nicolae Guță a reînceput să mănânce cum o făcea în vremurile lui bune. Omletă din câteva ora la micul dejun, cu pâine, la prânz carne și porții serioase de cartofi prăjiți, iar seara… la fel. Și, normal, între mese iarăși câte ceva. Apropiații lui sunt disperați, ii tot spun să fie atent cu mâncarea, dar el le râde în față și le spune că nu va păți nimic, că știe el ce face”, ne-a spus un amic apropiat de-al manelistului.

fara descriere

Doar că, ultima apariție a manelistului a fost una care i-a îngrijorat pe toți cei apropiați lui Nicolae Guță. Nu de altceva, dar manelistul pare complet schimbat, mult mai gras chiar și decât înainte de dieta care l-a făcut suplu. Astfel, cu o burtă uriașă, care atârnă ușor inestetic în ciuda tricoului băgat în pantaloni, Nicolae Guță a provocat o adevărată furtună printre cei care îl cunosc, mulți fiind convinși că este grav bolnav, vehiculându-se chiar și câteva diagnostice care, dacă se adeveresc, sunt de natură să sperie.

fara descriere

Nicolae Guţă e la al 12-lea copil

Guţă s-a căsătorit la 13 ani jumătate şi a fost obligat să se descurce singur. Aşa că s-a angajat muncitor necalificat la Căile Ferate din Petroşani, unde fişa postului presupunea să mute pietrele de sub traverse. Lăutarul susţine că scapă repede de muncă pentru că se apucă să cânte, iar ceilalţi muncitori făceau şi normă lui.

Nu a durat mult povestea cu munca pentru că talentul l-a transformat într-un lăutar extrem de iubit. Şi, am spune noi, iubit mai ales de femei, manelistul ajungând acum să aibă nu mai puţin de 11 copii, cu cinci femei. De curând însă a apărut și al 12-lea, băiețelul Edan Nicolae, cel cu Cristina, mai ales că şi-l dorea foarte mult şi, timp de mai bine de doi ani, a tot încercat să o lase însărcinată, iar la un moment dat Nicolae Guță era de-a dreptul disperat din acest motiv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate