Imaginea care ii va innebuni pe Cristea si Anda Adam! Bianca, doar in lejnerie intima cu picioarele larg desfacute in poala lui Victor Slav! S-a suit pe el si i-a dat pantalonii jos!

Cu siguranta Anda Adam o va lua razna cand va vedea imaginile astea. Fostul ei iubit, Victor Slav, in cele mai mari tandreturi cu Bianca Dragusanu.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descriereCei doi au dansat impreuna pentru spectacolul care va fi difuzat in noaptea de Revelion la Pro TV. Bianca a renuntat la imaginea de fata cuminte pe care a vrut sa o promoveze in ultima perioada si si-a dat in petec. Si-a pus un sutien cu doua numere mai mic, a ramas in chiloti si a dansat mai mult decat senzual cu Slav. Si-a deschis larg picioarele si i-a oferit acestuia imaginea pe care numai Adrian Cristea si Bote au vazut-o.

fara descrierefara descrierefara descriereCei doi s-au atins mai ceva ca in filme, iar la final Bianca nu a mai putut si a rupt pantalonii dupa Victor. Cu siguranta Anda Adam si Cristea vor lua foc cand vor vedea totul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate