Imaginea care te va face sa lacrimezi! Carol, fiul lui Serban Ionescu, transfigurat de durere - Chipul sau e plin de tristete

Nelipsit de langa trupul tatalui sau, Carol a avut un moment de slabiciune la inmormantarea tatalui sau. Daca pana acum s-a dovedit a fi un adevarat sprijin pentru bunica lui, Florica, mama lui Serban Ionescu, baiatul de doar 16 ani a fost cuprins de tristete si deznadejde inainte de a isi ingorpa tatal.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereLipsit de tata, Carol a devenit capul familiei sale pe care a sustinut-o cat a putut de bine pe parcursul acestor zile pline de durere si lacrimi. Prezent non-stop langa bunica sa care si-a plans fiul fara incetare, fiul actorului a avut un moment de slabiciune in timp ce isi conducea parintele spre groapa.

fara descriereBaiatul de doar 16 ani s-a rezemat de un copac aflat in cimitir si, cu fata plina de durere si ochii pierduti, tanarul a stat si s-a recules cateva clipe pentru ca, mai apoi, sa redevina bratul de fier pe care mama actorului Serban Ionescu s-a sprijinit!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate