Imaginea cu Simina in costum de baie, neepilata, care a ajuns virala pe internet!

Fanii concurentilor ''Puterea dragostei'' pot fi foarte creativi uneori si editeaza anumite imagini care ajung virale imediat pe internet.

Distribuie pe:

Autor: O.P.

Este si cazul Siminei. Pe grupurile de sustinere ale emsiunii a aparut o imagine la care toata lumea s-a amuzat. Imaginea a fost facuta in urma afirmatiilor facute de Mary, conform carora o epila pe Simina pe spate. Fanii inventivi s-au gandit cum ar trebui sa arate Simina in costum de baie, daca are nevoie sa se epileze pe spate. 

 

Fotografia editata cu grija a primit sute de aprecieri si de comentarii ale fanilor care s-au amuzat copios.

Vezi imaginea AICI, pe kanald.ro

Jador, moment ŞOCANT! Simina l-a invitat acum trei zile la hotel! "Am rămas pur şi simplu blocat" Dezvăluiri incredibile!

Simina l-a invitat pe Jador la hotel! Dezvăluiri incredibile de la spectacolele artistului!

Jador este unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi de la Puterea Dragostei, solistul fiind votat de nenumărate ori "favoritul săptămânii". Pe lângă statutul de participant la emisiunea fenomen a momentului, protagonistul nostru are şi o carieră muzicală în plină ascensiune.

Cu sute de mii de urmăritori pe reţelele de socializare şi zeci de milioane de vizualizări pe youtube, la clip-urile sale, artistul are concerte pe bandă rulantă atât în ţară cât şi în Diaspora.

Weekend-ul trecut, de exemplu, cântăreţul şi Bogdan Mocanu au susţinut spectacole la Frankfurt, Zurich şi Stuttgart, iar cluburile unde au dat reprezentaţiile au fost arhipline la evenimente.
Iar fanele au fost în delir...Şi când spunem asta vă rugăm să faceţi un exerciţiu de imaginaţie şi să vizualizaţi zeci de femei care nu mai ţin cont de nimic şi "năvălesc" pe scenă.

Aproape toate admiratoarele lui Jador ştiau pe de rost versurile pieselor interpretate de solist, iar câteva dintre ele, mai îndrăzneţe, i-au făcut propuneri indecente. Artistul a izbucnit în râs când o fană stabilită în Frankfurt care l-a invitat, pe şleau, la hotel, s-a prezentat. Pe tânăra foarte sexy o cheamă -incredibil, dar adevărat-Simina, dar din păcate pentru ea cântăreţul a declinat, elegant, invitaţia deşi are o afinitate pentru numele respectiv.

După ce a ieşit din casa Puterea Dragostei, în urmă cu câteva luni, Jador a cântat într-un club din Capitală. În perioada aceea solistul era într-o relaţie cu Simina, dar asta nu a împiedicat-o pe o admiratoare a lui să-l invite...la ea acasă.

"Comportamentul acesta mi se pare anormal. Am rămas pur şi simplu blocat. Prima oară am crezut că este vorba despre o farsă, dar din păcate nu a fost aşa. Eu nu am apreciat niciodată femeile care procedează aşa şi nu aş da curs unei astfel de invitaţii. Nici dacă nu aş fi fost cu Simina nu aş fi acceptat o astfel de propunere", a declarat Jador după acest episod.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: