Imaginea de la Puterea Dragostei care a devenit virală pe internet! Cum au fost surprinse Roxana și Mariana în gală

O imagine cu cele două concurente de la Puterea Dragostei a devenit virală pe internet. Despre ce este vorba.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Roxana Buzoiu și Mariana Susarenco sunt două dintre concurentele din casa Puterea Dragostei care, într-adevăr, își expun gândurile și sentimentele atât în fața camerelor de filmat, cât și în spatele acestora. Recent, o imagine din gală a fost făcută publică. Imaginea ar fi fost făcută chiar de Mariana Susarenco. Cele două tinere au fost surprinse în timp ce...se strâmbau! Chiar dacă au momente copilărești, cele două știu când trebuie să ia o decizie, dar și când este momentul să simtă în sufletul lor că sunt încă copii!

Citeste si: Ipostaza în care a fost surprinsă Bianca Comănici de la Puterea Dragostei. Ce va zice oare Livian?

Citeste si: De ce se ceartă Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei”! Dezvăluiri exclusive din viața lor de cuplu

Roxana de la Puterea Dragostei, lovitură dură pentru foștii iubiți! ”Pe el l-am iubit cel mai mult”

Roxana de la Puterea Dragostei a răspuns unei provocări lansate de Ricardo și a răspuns care este bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult. Ricardo se referea la foștii iubiți ai Roxanei de la Puterea Dragostei, Andy și Bogdan Mocanu, poate chiar și la Iancu Sterp, cel cu care a avut o scurtă relație.

Roxana a dat însă un răspuns care l-a lăsat pe Ricardo fără replică: ”Cel mai mult l-am iubit pe Iustin, am stat cu el 4 ani. Îți dai seama că l-am iubit mult”.

Într-un live pe pagina de Facebook Kfetele.ro, Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei a vorbit despre frumoasa poveste de dragoste pe care a trăit-o cu un tânăr, pe nume Iustin. "Ne-am cunoscut, ne-am plăcut, ne-am mutat împreună. A fost o legătură incredibilă, care a durat patru ani", a povestit Roxana de la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate