Imaginea nebuniei totale! Cum au transformat-o Dan Diaconescu, Lazarus, Tolea si Magda Ciumac pe Elodia in direct in principala lor sursa de venit - Sute de episoade rupte parca din filmele cu...nebuni

Cazul disparitiei avocatei Elodia a fost transformat intr-un serial de detectivi amatori la postul OTV care a tinut oamenii informati, dar au si ras de ei pe alocuri. Diaconescu a mirosit ocazia perfecta de a se imbogati de pe urma unei tragedi si a facut tot posibilul sa amageasca publicul.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Pe langa faptul ca Diaconescu si Lazarus tineau oamenii la curent cu cele mai noi descoperiri ale anchetatorilor in cazul Elodiei, avocata ucisa de sotul ei, politistul Cristian Cioaca, si al carei trup neinsufletit nu a fost gasit niciodata.

fara descriereDan Diaconescu a adus la redactie un "cadavru" infasurat in zeci de pungi de plastic, saci de gunoi mari, in care sustinea ca este trupul avocatei. Dupa minute de suspans in care spectatorii asteptau emotionati sa o vada, prezentatorii emisiunii au scos la iveala o papusa gonflabila!

fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate