Imaginea pe care Adriana Bahmuteanu nu ar trebui sa o vada niciodata! Cine este tanara misterioasa care a iesit la trei dimineata din casa lui Prigoana?

Singur dupa despartirea de sotia sa, Silviu Prigoana isi traieste din plin viata. Sa fie tinerica bruneta pe care paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o, cea care ii tine de urat afaceristului la ceasul intunericului? ##VIDEO3310##

Distribuie pe:

Autor: Adi Voicu

fara descriereSoferul lui Silviu Prigoana si sotia sa ajung acasa la fostul deputatIn plin divort cu Adriana Bahmuteanu, Silviu Prigoana se comporta deja ca un barbat liber, sau cel putin asa lasa impresia. Paparazzi WOWbiz.ro au surprins cateva imagini care nu fac altceva decat sa alimenteze curiozitatea milioanelor de romani pe buzele carora se afla intrebarea: Are sau nu Prigoana amanta? Nu de alta, dar la cata cerneala a curs in presa pe acest subiect, la cate imagini cu presupuse amante au aparut, toata lumea vrea sa stie care este adevarul.

fara descriereDupa mai multe ore petrecute in imobil, sotia soferului iese insotita de o doamna misterioasafara descriereSa fie oare bruneta noua femeie din viata lui Silviu Prigoana?Totul a inceput intr-o seara de toamna tarzie, pe la ora 23:00, atunci cand soferul lui Prigoana si sotia acestuia au venit in vizita la omul de afaceri. Nimic deosebit pana acum, insa marea surpriza a aparut la plecarea celor doi soti. La trei dimineata, din casa lui Prigoana a mai iesit, impreuna cu cei doi, o tanara misterioasa, pe care soferul afaceristului a condus-o pana acasa. Din cate se pare, misterioasa bruneta este destul de familiara cu locuinta lui Prigoana si cu angajatii acestuia, de vreme ce a parasit la o ora atat de tarzie resedinta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate