Imaginea pe care Mariana de la Puterea Dragostei o vrea ștearsă de pe internet!

Mariana de la Puterea Dragostei a fost surprinsă într-o ipostază nu tocmai plăcută! Ce a făcut concurenta.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Pe rețelele de socializare circulă o imagine incredibilă cu Mariana de la Puterea Dragostei. Chiar dacă este întotdeauna aranjată, fancy, mereu pe tocuri și îmbrăcată în rochițe, se poate spune că are și ”porniri” bizare.

Mariana de la Puterea Dragostei a fost ”surprinsă” într-o ipostază nu tocmai demnă de o domnișoară! Concurenta s-a filmat în timp ce își mirosea piciorul, iar fanii emisiunii au făcut imediat capturi la ”extravaganța” concurentei.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, gafă? Ce a postat pe internet ar putea să o pună pe gânduri pe Andra!

Citeste si: Kevin o face praf pe Ella, după eliminarea de la Puterea Dragostei ”Este preversă” DEZVĂLUIRI

fara descriere

Citeste si: Veteranii manelelor îi iau peste picior pe ”lupii tineri”! Hamude e ”Bermude” iar Nicholas Sax e ”Dulcolax”! E război total între generații

Mariana de la Puterea Dragostei îndrăgostită de Jador! Ce mesaj i-a transmis?

Culmea, deși a recunoscut că îl place pe Jador, Mariana nu a avut de la acesta nici un semn cum că sentimentele ar fi reciproce. Un alt bărbat din casă a făcut un gest frumos pentru Mariana.

Este vorba despre Mihai Borviz, concurentul eliminat de la Puterea Dragostei. ”Primul băiat de la Puterea Dragostei care a pus poza cu mine pe pagina lui”, a scris mândră Mariana în dreptul postării. Mai mult, ea îi atrage atenția lui Jador, mai în glumă, mai în serios. ”Ia exemplu (glumesc). Ia-mă de femeie că îmi șterg și instagramul”.

Mariana de la Puterea Dragostei l-a iubit pe Dan Bălan

Mariana de la Puterea Dragostei, fosta Miss Moldova, a mărturisit la un moment dat și că l-a iubit pe Dan Bălan. „Eu pentru bărbați am plâns. Pentru Dan Bălan am plâns. Plângeam de Doamne ferește. Pentru că îmi plăcea foarte mult. Voi nu știți ce e dragostea adevărată. De Jador sunt îndrăgostită, dar eu sunt conștientă că nu sunt genul lui. Nu m-am așteptat să mă înțeleg așa de bine cu el. Eu îmi doresc foarte mult așa un soț, ca să fiu înțeleasă. Eu o să fiu fericită chiar dacă o să se însoare. Dar cum era să fie bărbatul?”a dezvăluit Mariana de la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate