Imagini bombă cu Adrian după eliminarea de la "Puterea Dragostei"! Cum s-a fotografiat cu Larisa

Adrian a părăsit casa "Puterea Dragostei" în gala de sâmbătă, cu lacrimi în ochi. El și Larisa au apărut în câteva fotografii împreună, după eliminare.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Andreea Mantea i-a urat, la plecare, lui Adrian să aibă succes cu Larisa. El a mărturisit, de altfel, în emisiune că o place.

Imagini cu Adrian și Larisa au apărut pe rețelele de socializare după eliminarea acestuia de la "Puterea Dragostei", iar surse din apropierea concurenților show-ului ne-au declarat că cei doi locuiesc acum împreună. Nu au, însă, o relație de iubire, iar aceasta, fiindcă Larisa nu și-ar dori ca ea și Adrian să formeze un cuplu, ne-au dezvăluit aceleași surse.

fara descriere

Nu mai e niciun secret că Adrian are o situație financiară precară. După plecarea din emisiune, Larisa l-a invitat pe acesta să locuiască împreună, i-a întins o mână de ajutor, prietenește, tânărul fiind astfel scutit de cheltuieli pe care ar fi fost foarte greu să le acopere în aceste momente. Între Larisa și Adrian nu este decât o prietenie, dar una sinceră, așa cum o arată și imaginile, aceasta în ciuda faptului că bărbatul și-ar dori, poate, mai multe. 

fara descriere

Adrian a părăsit casa "Puterea Dragostei" în gala de ieri. Bianca a ales să își protejeze casa și să îi dea cei 1.500 de euro lui None, lucru care l-a trimis pe Adrian înapoi, în România. "Baftă în relația ta cu Larisa, să vă fie bine. Să se vadă Puterea Dragostei", i-a transmis Andreea Mantea lui Adrian. Tânărul a spus că are alte planuri și că nu dorește să se întoarcă în casa "Puterea Dragostei".

fara descriere

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate