Imagini bombă cu Bianca Dragusanu şi admiratorul ei chinez! Ce reacţie va avea însă iubitul ei “musculos” cu Rolls Royce şi un Bentley! Avem imagini exclusive

Omul de afaceri asiatic şi diva au luat masa în oraş

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Surpriză uriaşa! Dacă, la începutul acestei săptămâni, Bianca Dragusanu se afişa cu un nou reprezentant al sexului tare de care părea şi atrasă, ei bine, câteva zile mai târziu, blondina accepta invitaţia la masă a unui alt admirator.(citeste primele declaratii ale Biancai Dragusanu despre noul ei partener de viata)

fara descriere

Bianca are o relaţie oficială cu Alex, un om de afaceri extrem de bine dotat din punct de vedere financiar. Tânărul, plin de muşchi, se plimbă doar cu maşini de lux – deţine un Rolls Royce şi un Bentley – şi are relaţii în lumea showbiz-ului, dar şi a afaceriştilor mai mult sau mai puţin controversaţi.

fara descriere

fara descriere

Cu toate acestea, fosta prezentatoare încă îi mai da şanse şi unui milionar chinez excentric! Acesta îi da târcoale de ceva vreme, mai ales după despărţirea frumoasei femei de Tristan tate şi îşi joacă toate cărţile pentru a o cuceri! Iar atuul lui constă în risipă financiară şi luxul pe care încearcă să îl arate cu orice ocazie. 

Bianca Draguseaza şochează din nou! A ieşit cu alt bărbat decât iubitul! Unde a fost cu chinezul la masa

Poate tocmai de aceea, Bianca Draguseaza şochează din nou! A ieşit cu alt bărbat decât iubitul şi pare că nu regretă. Imaginile surprinse de paparazzii WOWbiz.ro, în urmă cu puţin timp, sunt grăitoare. Îmbrăcată sport, în pantaloni şi t-shirt cu mesaj, vedetă a mers să mănânce la un restaurant de fiţe din Capitală, alături de bogătaşul chinez, culmea, dichisit şi pus la patru ace! Cei doi au stat la discuţii şi s-au simţit bine timp de vreo două ore, semn că se înţeleg bine şi relaţia lor este una cel puţin amicală!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate