Imagini BOMBĂ cu Daniela Crudu! Ce se întâmplă în culisele unei ședințe foto incendiare VIDEO

Daniela Crudu este, cu siguranță, una dintre cele mai iubite vedete feminine de la noi, iar senzualitatea ei este bine cunoscută de mai toți fanii brunetei, cu atât mai mult cu cât ea nu a fost niciodată inhibată în fața aparatului foto.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Daniela Crudu este una dintre cele mai solicitate vedete de la noi când vine vorba de ședințe foto incendiare, formele perfecte pe care le are, obținu8te în cabinetele medicilor esteticieni, atrâgând ca un magnet creatorii de modă.

Citeste si: Adevărul despre operațiile estetice ale Cruduței! ”Eu sunt cobai”

Citeste si: Daniela Crudu, apariție de infarct: „Scuze, dar îți atârnă ceva între picioare”

Citeste si: Prima imagine cu Daniela Crudu după operație! Șoc, cum arată vedeta la doar câteva ore după ce și-a tăiat grăsimea de pe burtă! EXCLUSIV

Evident, viața Danielei Crudu se împarte între distracție – ea fiind prezentă la mai toate evenimentele mondene – și ședințe foto. Și, de cele mai multe ori ședințele foto despre care vorbim sunt pline de senzualitate, bruneta fiind foarte dezinhibată când vine vorba de a-și arăta în amănunt formele pentru care este atât de iubită de public. Iar dacă imaginile din ședințele foto sunt suficient de fierbinți pentru a-I înnebuni pe bărbați și pentru a le convinge pe femei să cumpere produsele pe care le promovează, în culisele unor asemenea momente se petrec lucruri care, cu siguranță, întrec imaginația.

fara descriere

Așa s-a întâmplat și de curând când Daniela Crudu a fost solicitată de o creatoare de modă să îi îmbrace lenjeria pentru o ședință foto. Iar cum Daniela este extrem de energică,. Între două cadre, bruneta s-a apucat să facă un adevărat show în studioul foto. Astfel, purtând o lenjerie care nu acoperea mai nimic, expunându-și cu generozitate bustul operat de nenumărate rânduri, Daniela a început să se fâțâie pe acolo, artătându-și fiecare bucățică a corpului, chiar dacă nu i s-a cerut asta…

Daniela Crudu suferă că nu are copii

Într-una dintre sesiunile de întrebări şi răspunsuri pe care Daniela Crudu le-a făcut pe contul ei de socializare, fosta asistentă tv a recunoscut că îi lipseşte totuşi ceva. Mai exact, întrebată de ce nu a făcut niciun copil până acum, aşa cum au făcut alte amice de-ale sale, Daniela Crudu, fără să dea prea multe detalii, a mărturisit că nu a putut, nu că nu ar fi vrut.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate